Selecteer uw regio

Wilt u rust in een drukke kantoortuin?

Iedere kenniswerker heeft weleens de behoefte om in een rustige en stille omgeving geconcentreerd te werken. Niet alle kantoren lenen zich daarvoor. Gebrek aan privacy en omgevingsrumoer liggen op de loer. Met de MindPod creëert BakkerElkhuizen een unieke, mobiele concentratiewerkplek om in alle rust te kunnen werken.


Waar te koop

Uniek in eenvoud
De MindPod is de unieke oplossing als het gaat om een eenvoudig op te zetten mobiele concentratiewerkplek. Door de keuze voor glas, akoestische panelen en geen deuren creëren we een stille, maar toch open ruimte.

De kracht van de MindPod is zijn eenvoud. De gekozen materialen, de kleuren en de constructie. En het resultaat is fenomenaal. Stap vanuit een drukke kantoortuin de MindPod in en ervaar gelijk de rust door de akoestische demping van het omgevingsgeluid.


Diverse modulaire opstellingen
Met de MindPod kunt u diverse soorten opstellingen maken. Zo kunt u uw kantooromgeving voorzien van een enkele, dubbele of viervoudige MindPod opstelling.
Voordelen MindPod


Compleet
De MindPod wordt compleet geleverd incl. akoestische panelen, led-verlichting, veiligheidsglas, akoestisch plafond en ventilator.

Flexibel
Met de MindPod kunt u diverse modulaire opstellingen maken en zo uw kantoor voorzien van een enkele, dubbele of viervoudige MindPod opstelling.

Eenvoudig & mobiel
Voor het opzetten van de MindPod heeft u geen gereedschap nodig. De MindPod staat snel en eenvoudig. 

Design
Deze mobiele concentratiewerkplek heeft een modern en open design. Het glas in combinatie met gematteerd staal zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. .

Logistiek
De MindPod is compleet op een dubbele pallet te transporteren. Het opzetten is relatief eenvoudig en vlot gedaan, maar ook daarin kunnen wij u ondersteunen. Vanaf het moment dat de MindPod is besteld, regelen wij transport en plaatsing in de organisatie.


Wilt u zelf het gemak en comfort ervaren van geconcentreerd werken in de MindPod? Neem contact met ons en we plannen graag een afspraak in om u de MindPod te tonen. 
Productpagina Waar te koop
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus