Anir Mouse Wireless

Pak deze muis vast als een joystick, beweeg hem als een ergonomische, verticale muis.

Anir Mouse Wireless

Comfortabele bediening

Je kunt de muisaanwijzer eenvoudig verplaatsen door met de hele Anir Mouse over het bureauoppervlak te schuiven. Deze ergonomische muis heeft een duimknop voor de linker- en rechterklik en een extra knop om met de vingers te scrollen. De Anir Mouse belooft een comfortabele bediening. Wees productiever en voorkom lichamelijke klachten met de Anir Mouse.

Handshake positie - voor meer ergonomie

De Anir Mouse Wireless wordt vastgepakt als een joystick, en dit leidt automatisch tot een ergonomische houding van jouw hand en pols. De hand houdt de Anir Mouse verticaal vast, alsof je elkaar de hand schudt. De comfortabele hoek van 90° ondersteunt ook de verticale greep. De neutrale positie van jouw hand en pols met de Anir Mouse voorkomt lichamelijke ongemakken en zorgt voor een ergonomische en gezonde manier van werken.

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de ‘hand schud’ houding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.
 
Een joystick- en verticale muis
Om de muiscursor van de Anir Mouse te verplaatsen, schuif je met de hele muis over het bureauoppervlak. Hierdoor blijven jouw hand en pols in een neutrale hoek, terwijl de muis werkt als een gewone optische muis.
bakkerelkhuizen
Gebruik jouw duim
Als je liever jouw duim gebruikt om te klikken, dan is de Anir Mouse ideaal voor jou. De Anir Mouse heeft een duimknop aan de bovenkant van de verticale greep. Deze knop is voor de linker- en rechterklik. Het voordeel is dat je jouw wijs- en middelvinger ontlast. Alleen de extra knop voor het scrollen wordt door één van jouw vingers gebruikt.
Twee maten, zowel draadloos als bedraad
De Anir Mouse is geschikt voor rechtshandigen. Verkrijgbaar in twee verschillende maten: small/medium en large. Je kunt kiezen of je een bedrade of draadloze versie wilt hebben. De bedrade versie is alleen nog verkrijgbaar in de maat large. De combinatie van het juiste muisformaat voor jouw hand en de ergonomische vorm, zorgen voor een ontspannen grip en een korte gewenningstijd.
Plug & Play
Deze ergonomische muis wordt automatisch geïnstalleerd en is direct klaar voor gebruik, dankzij de Plug & Play technologie. De optische sensor van de Anir Mouse zorgt voor een nauwkeurige beweging van jouw muisaanwijzer.
Ontwerp met comfort
De Anir Mouse heeft een soft-touch rubberen oppervlak, en dit is voor extra comfort. Hij wordt geleverd in een zwarte kleur voor alle verschillende modellen. De Anir Mouse is een mooi werkinstrument voor jouw thuiskantoor of jouw vaste bureau op kantoor.
Meet eerst je hand op!

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2022 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal