Barmouse Central Mouse

De Barmouse is een speciaal soort computermuis, omdat deze met beide handen wordt gebruikt en recht voor jouw lichaam wordt geplaatst.

Barmouse Central Mouse
Dankzij de centrale plaatsing van de Barmouse hoef je niet steeds opzij naar de muis te reiken, en dit leidt tot een gezondere- en ergonomisch correcte houding tijdens jouw computerwerk. Nauwkeurig navigeren met de aanklikbare rollerbar, zeven knoppen en een scroll-wiel om efficiënt te werken, en een polssteun voor meer comfort. Met de Barmouse werk je met minder pijn in jouw nek en schouders en ben je productiever met gezond computerwerk.

Ergonomisch ontwerp voor elke handgrootte.

De Barmouse wordt geleverd in een zwart design met zilverkleurige knoppen. Dankzij de eenvoudige navigatie met de vingertoppen en duim is de Barmouse geschikt voor elke handgrootte. Voor meer hygiëne kan de polssteun worden verwijderd en gereinigd. In eerste instantie is een centrale muis misschien wennen in gebruik, maar in de praktijk zal je nooit meer zonder willen werken.
  • Langdurig gebruik van de muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008).
  • Daarom leiden centrale muizen in vergelijking met standaardmuizen tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.
Ergonomisch, geen repeterende belasting.
De Barmouse is een volwaardige vervanging van een standaard muis. Voorkom de voortdurende afwisseling van reiken naar de muis en typen en voorkom fysieke pijn in jouw schouder en nek. Bovendien is er geen ongemak dat wordt veroorzaakt door repeterende bewegingen. De Barmouse wordt recht voor jouw lichaam geplaatst in een comfortabele positie. Met de Barmouse kan je afwisselend met jouw rechter- en jouw linkerhand werken. Het voordeel is dat jouw spieractiviteit over beide armen wordt verdeeld. Een centrale muis geeft je een ideale werkhouding en voorkomt lichamelijke ongemakken.

Ergonomische achtergrond

In vergelijking met een traditionele standaardmuis bevindt de centrale muis zich altijd in de juiste positie recht voor het lichaam. Op deze manier wordt uitreiken naar de muis vermeden. Hierdoor blijft het lichaam recht en blijven de armen in een natuurlijke positie dicht bij het lichaam. Bovendien worden de bewegingen verdeeld over beide armen en schouders, in plaats van over één arm. Het resultaat is een meer ontspannen houding tijdens het computerwerk. Ook is de spieractiviteit van de hand lager in vergelijking met een normale muis (Lin et al., 2014).
 
bakkerelkhuizen
Gemakkelijk navigeren op het scherm.
De Barmouse heeft een 100 mm brede rollerbar die je met behulp van jouw vingertoppen en jouw duim kunt draaien en schuiven. Door deze bewegingen wordt de muiscursor bewogen. De muis werkt zeer nauwkeurig en precies met een rollerbar, door de bewegingen die van de vingertoppen en duim komen, in plaats van de hele hand en arm. De aanwijzersnelheid van 800 DPI is ideaal voor dat doel. Je kunt met beide handen navigeren of je kunt wisselen tussen jouw linker- en rechterhand. Een muisklik (linkerklik) kan worden geactiveerd door de rollerbar in te drukken. Maar je kunt ook de linkerklikknop gebruiken.
Centraal voor een goede lichaamshouding.
De Barmouse wordt voor het lichaam geplaatst, vlak achter het toetsenbord. De polsen blijven op de polssteun liggen en de vingers zijn in positie om te navigeren met de rollerbar of om te gaan typen op het toetsenbord. Het voordeel van de centrale positie is, dat jouw vingers in een typpositie blijven, waardoor de afwisseling tussen muiswerk en typen sneller en productiever gaat. Bovendien blijven jouw armen dicht bij jouw lichaam in een neutrale positie, wat leidt tot een ontspannen manier van werken.
Rollerbar. Zeven knoppen. Scrollwiel.
De Barmouse heeft een 100 mm brede rollerbar. Deze is eenvoudig te draaien om de muiscursor omhoog en omlaag te bewegen, maar ook eenvoudig opzij te schuiven om de muiscursor naar links en rechts te bewegen. De rollerbar belooft een lichte en nauwkeurige navigatie op jouw computerscherm. De zeven toetsen zijn twee maal voor dubbelklikken, twee maal voor links klikken, één voor rechts klikken, en om te kopiëren en te plakken. De dubbele toetstoewijzing zorgt voor meer flexibiliteit en efficiëntie bij het gebruik van deze centrale muis. Met het scroll-wiel kan je scrollen en de auto scroll functie gebruiken.
 
Gewoon aansluiten en beginnen.
Sluit jouw Barmouse aan op een van de USB poorten van de computer met behulp van de USB kabel (1850 mm). Dankzij de plug-and-play technologie is er geen driver nodig, en kan je direct aan de slag.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2023 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal