CityLite Security Backpack

De CityLite Security Backpack beschermt laptops en apparaten tot 15,6 inch en heeft een modieuze, slijtvaste look die lang meegaat.

CityLite Security Backpack

Verbeterde beveiligingsfuncties.

Met de CityLite Security Backpack voel je je altijd veilig. Deze rugzak heeft persoonlijke veiligheids add-ons. Het heeft een reflecterende strip voor verbeterde zichtbaarheid 's nachts en een persoonlijk paniekfluitje ingebouwd in de borstriem. De zakken zijn gevoerd met RFID-blokkerend materiaal wat zorgt voor gegevensbescherming van bijvoorbeeld creditcards. De ritsen van deze rugzak zijn onzichtbaar afsluitbaar.
  • Al jouw waardevolle spullen beschermt tegen diefstal.
  • Vakjes gevuld met anti-RFID materiaal waardoor jouw creditcard niet gescand kan worden.
  • Geen toegang aan de voorzijde om bij jouw spullen te komen. Ritsen kunnen op slot en verstopte vakjes om waardevolle spullen in op te bergen.

Ergonomische achtergrond

Of je nu een rugzak of een schoudertas gebruikt, gezondheidsexperts zeggen dat de maximale afstand die je moet afleggen met een tas van 4-6 kilo slechts 90 meter is (Mital et al., 1993). Voor langere afstanden raden ze het gebruik van een trolley aan om de belasting van het lichaam, en in het bijzonder jouw rug, te verminderen.
bakkerelkhuizen
Veilige compartimenten.
De CityLite Security Backpack heeft een slim ontwerp en geeft dieven geen kans. De rugzak heeft een minimalistische, ritsloze voorkant en strategisch geplaatste vakken voor je waardevolle spullen. Met de CityLite Security Backpack kun je je portemonnee en andere waardevolle bezittingen veilig opbergen in het verborgen ritszakje op het achterpaneel. Jouw telefoon kan veilig bij de hand worden opgeborgen in het naar achteren gerichte bovenvak met rits. Het vak voor jouw laptop kan alleen vanaf de achterkant worden geopend, dus het is veilig opgeborgen terwijl je de rugtas draagt.
 
Ergonomisch dragen.
De schouderbanden van de CityLite Security Backpack zijn gewatteerd en garanderen de hele dag comfortabel dragen. De stabiliserende borstband beschermt ook tegen spierbelasting.
Stabiel.
De robuuste basis van deze rugzak is gemaakt van weerbestendig materiaal om te beschermen tegen vocht. Dit materiaal zorgt ook voor structurele stabiliteit waardoor deze rugzak rechtop blijft staan wanneer je hem neerzet.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2022 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal