Selecteer uw regio

BE Safety Screens,
om veilig en gezond te kunnen werken

BE Safety Screens U-Shape

BakkerElkhuizen Concentratiewerkplekken BE Safety Screens U-Shape
COVID19 heeft een blijvende invloed op onze kantooromgeving. Het nieuwe normaal van de "1,5 meter maatschappij" vereist discipline en veiligheid.

Veilig en beschermd achter uw bureau zitten is in deze tijd nog essentiëler geworden.

We bieden een oplossing aan waarbij u op een esthetische, hygiënische, betaalbare, duurzame en circulaire manier dit bereikt. Met de BE Safety Screens U-shape creëert u een gezonde werkplek. U heeft de keuze om het scherm uit te rusten met of zonder uitneembare PET-G schermen. Uitneembaar zodat de 'ramen van PET-G' goed gereinigd kunnen worden.

De wanden zijn gemaakt van PETvilt en indien u voor 'ramen' erin kiest van PET-G. Het unieke aan dit product is zowel het PETvilt als het PET-G 100% circulair zijn. Dus eigenlijk circulair in het kwadraat. We kiezen ervoor om op een duurzame manier uw en onze veiligheid te waarborgen. En niet alleen goed voor onszelf, maar ook voor het milieu.

Een bijkomend voordeel van het gebruik van PETvilt, naast dat het een zacht, stevig en duurzaam materiaal is, is dat u ook in alle privacy kan werken. De wanden zijn (grotendeels) dicht, er kijkt niemand direct op uw bureau. Een ander voordeel is dat de kantoorgeluiden ook minder storend zijn

Deze betaalbare, multifunctionele oplossing zal in geen enkele kantoortuin misstaan. In een aantal minuten heeft u de BE Safety Screens staan.
Waar te koop Productleaflet
BakkerElkhuizen Concentratiewerkplekken BE Safety Screens U-Shape
BakkerElkhuizen Concentratiewerkplekken BE Safety Screens U-Shape
BakkerElkhuizen Concentratiewerkplekken BE Safety Screens U-Shape
Veiligheid: met de BE Safety Screens houdt u uw collega's op een veilige afstand. Materiaal: zowel het PETvilt als PET-G zijn 100% duurzaam Eenvoudig: de BE Safety Screens zijn eenvoudig te installeren en te reinigen.
BakkerElkhuizen Concentratiewerkplekken BE Safety Screens U-Shape
De plastic soep is een algemeen erkend en groot probleem. Wij geloven daarom dat het onzeplicht is om een bijdrage te leveren en het plasticprobleem samen aan te pakken. We doen ditdoor zo min mogelijk plastic te gebruiken en door PET-flessen te recyclen en er nieuwe productenvan te maken.

PET-flessen en PET-G zijn uitermate geschikt voor hergebruik. Een groot deel van de PET-flessen die in omloop zijn worden na gebruik teruggestuurd, gereinigd en opnieuw gevuld met frisdrank of water. Helaas komt een deel van de flessen in het afval terecht na gebruik. Of erger nog, in onze omgeving.
BakkerElkhuizen Concentratiewerkplekken BE Safety Screens U-Shape BakkerElkhuizen Concentratiewerkplekken BE Safety Screens U-Shape BakkerElkhuizen Concentratiewerkplekken BE Safety Screens U-Shape
 • Naam
 • BE Safety Screens U-Shape
 • Licht grijs U-Shape Acrylaat
 • BNESSUALGY
 • Licht grijs U-Shape
 • BNESSULGY
 • Groen U-Shape
 • BNESSUGRN
 • Groen U-Shape Acrylaat
 • BNESSUAGRN
Dutch Design Made in Holland
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus