Selecteer uw regio

Concentratiewerkplek:
mobiel & modulair

BellBooth

BakkerElkhuizen BNEBB BellBooth BellBooth
De BellBooth is de perfecte oplossing wanneer u even wilt bellen in een moderne en open kantoortuin.

Deze akoestische telefooncel die volledig afgesloten kan worden, is een functionele oplossing voor ongestoord bellen en geconcentreerd werken in een open kantoorruimte.

De BellBooth is geschikt wanneer u wilt communiceren in stilte. Voor zowel u als uw collega’s is de BellBooth onwijs prettig in gebruik. De werking is simpel : Wie gebeld wordt loopt naar de BellBooth toe en voert het gesprek daar.

Doordat tegenwoordig iedereen mobiel bereikbaar is, neemt het gebruik van telefoongesprekken enorm toe. En collega’s die telefoneren is nog steeds een van de grootste oorzaken van geluidshinder op de werkvloer.

De BellBooth is naast een geschikte stilteplek ook goed voor de afwisseling tussen zittend en staand werken van uw medewerkers. Wanneer een medewerker gebeld wordt en dus naar de BellBooth moet lopen komt deze in beweging.

De BellBooth wordt opgebouwd uit akoestische panelen. Deze panelen absorberen het omgevingsgeluid, maar vooral het geluid wat de persoon in de BellBooth produceert wordt opgevangen door deze panelen.

De BellBooth is geschikt om in te bellen maar kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor het voeren van Skype gesprekken met collega’s of als flexwerkplek.
Waar te koop Productleaflet
BakkerElkhuizen BNEBB BellBooth BellBooth
BakkerElkhuizen BNEBB BellBooth BellBooth
BakkerElkhuizen BNEBB BellBooth BellBooth
Design: De Bellbooth heeft een moderne uitstraling. Mede door het glas en gematteerd zwart staal. Inclusief: LED verlichting, ventilator en akoestische panelen. Kleur: De akoestische panelen zijn in verschillende kleuren beschikbaar.
"In kantoorruimtes is het advies om een minimale luchtverversing van 31m3/uur per persoon te hanteren bij lichte fysieke inspannende werkzaamheden. We kunnen geluidshinder op verschillende manieren ervaren. Alleen al een (te) hoog geluidsvolume kan erg vervelend zijn. Zeker als het geluid langere tijd aanhoudt. Ook kan uw concentratievermogen worden verstoord wanneer gesprekken in de omgeving verstaanbaar zijn. Onze BellBooth is voorzien van akoestische panelen. Deze geluidsabsorberende panelen kunnen de effecten van nagalm (weerkaatsing van het geluid) beperken en daarmee ook de geluidsoverlast inperken."
BakkerElkhuizen BNEBB BellBooth BellBooth BakkerElkhuizen BNEBB BellBooth BellBooth BakkerElkhuizen BNEBB BellBooth BellBooth
  • Naam
  • BellBooth
  • Breedte
  • 1280 mm
  • Hoogte
  • 2250 mm
  • Diepte
  • 680 mm
  • Artikelnummer
  • BNEBB
Dutch Design Made in Holland
BakkerElkhuizen BNEBB BellBooth BellBooth
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus