Selecteer uw regio

Concentratiewerkplek:
effectief vergaderen

ScrumRoom

BakkerElkhuizen BNESR ScrumRoom ScrumRoom
De ScrumRoom is een akoestische werkplekoplossing die het ideaal maakt om tot 7 collega's, een creatieve vergadersessie te houden.

Uw medewerkers kunnen op deze manier de laatste productontwikkelingen, nieuwste marketing uitingen of vernieuwende strategieën bedenken en bespreken.

"De ideale oplossing binnen een moderne open kantoorruimte. Volledig transparant en afsluitbaar. Een modulaire, functionele oplossing voor informeel overleggen, bellen, geconcentreerd werken en vergaderen. Ideaal als vergaderruimte, belcel of concentratieruimte.

In de ScrumRoom is het mogelijk van alles op de muur te hangen of op een bord te schrijven wat te maken heeft met een project. En dat blijkt goed te werken. Het vraagstuk, de symptomen en de oplossingen worden zo op een eenvoudige manier visueel gemaakt. U bent dan ook in staat onderlinge verbanden te gaan zien.

Daarnaast krijgen uw medewerkers er energie van, want zij zijn op een creatieve en actieve manier bezig om praktische problemen op te lossen. Op deze manier bereiken uw werknemers veel meer dan wanneer zij zich alleen hadden teruggetrokken in hen kantoor. De ScrumRoom biedt ook geïntegreerde, beschrijfbare whiteboards, glazen oppervlakken en ondersteuning voor tv / monitor voor trainings- of conferentiedoeleinden."
Waar te koop Productleaflet
BakkerElkhuizen BNESR ScrumRoom ScrumRoom
BakkerElkhuizen BNESR ScrumRoom ScrumRoom
BakkerElkhuizen BNESR ScrumRoom ScrumRoom
Design: De ScrumRoom heeft een open en moderne uitstraling. Mede door het glas en gematteerd zwart staal. Kleur: De akoestische panelen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Multi-functioneel: geschikt voor effectief vergaderen, geconcentreerd bellen of informeel overleggen.
"In kantoorruimtes is het advies om een minimale luchtverversing van 31m3/uur per persoon te hanteren bij lichte fysieke inspannende werkzaamheden. In onze ScrumRoom halen we het dubbele van het advies (60m3/uur per persoon). We kunnen geluidshinder op verschillende manieren ervaren. Alleen al een (te) hoog geluidsvolume kan erg vervelend zijn. Zeker als het geluid langere tijd aanhoudt. Ook kan uw concentratievermogen worden verstoord wanneer gesprekken in de omgeving verstaanbaar zijn. Onze ScrumRoom is voorzien van akoestische panelen. Deze geluidsabsorberende panelen kunnen de effecten van nagalm (weerkaatsing van het geluid) beperken en daarmee ook de geluidsoverlast inperken."
BakkerElkhuizen BNESR ScrumRoom ScrumRoom BakkerElkhuizen BNESR ScrumRoom ScrumRoom BakkerElkhuizen BNESR ScrumRoom ScrumRoom
  • Naam
  • ScrumRoom
  • Breedte
  • 2520 mm
  • Hoogte
  • 2250 mm
  • Diepte
  • 3160 mm
  • Artikelnummer
  • BNESR
Dutch Design Made in Holland
BakkerElkhuizen BNESR ScrumRoom ScrumRoom
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus