Selecteer uw regio

Filex Galaxy

De meest modulaire monitorarm!

  • Stap 1 kies voor een post of toolbar.
  • Stap 2 kies in welke kleur je de setup wenst te hebben.
  • Stap 3 kies je gewenste klem voor bevestiging.
  • Stap 4 kies de hoogte van de post.
  • Stap 5 kies hoeveel segmenten je per monitorarm wilt.
  • Stap 6 bepaal of je dynamische of statische segmenten wilt.
  • Stap 7:kies je VESA-connector
  • Stap 8:kies als laatste of je een CPU houder en/of elektrificatie toe wilt voegen.
Alles weten over Filex Galaxy? Bekijk de brochure!
" Met de Filex Galaxy wordt werkelijk alles mogelijk! "
Kijkhoek Er kan bij deze monitorarm serie gekozen worden uit statische rechte delen en uit dynamische gasveren voor de optimale hoogte en diepte. De VESA kop zorgt dat het beeldscherm traploos kan kantelen, roteren en draaien.
Kijkhoek
Klem
Klem Door een breed assortiment aan klemmen wordt het mogelijk de Filex Galaxy monitorarm te bevestigen aan de meeste bureaubladen.
Rotatiestop De geïntegreerde rotatiestop in de Filex Galaxy monitorarmen zorgt dat een bureau strak tegen de muur of tegen een ander bureau (back-to-back) geplaatst kan worden zonder dat de armen en/of muur elkaar raken.
Rotatiestop
Modulair
Modulair Door het modulaire systeem is je werkplek toekomstig gemakkelijk aan te passen. Eenvoudige uitbreiding naar meerdere schermen, verlenging van de post of uitbreiding met een elektrificatie unit of cpu houder zijn mogelijk.
Circulair Alle onderdelen zijn 100% recyclebaar en gemaakt van 100% duurzame materialen. Door het grote bereik van 2 t/m 12 kg is er geen nieuwe gasveer nodig wanneer een nieuw beeldscherm met een ander gewicht gebruikt wordt.
Circulair
Design
Design Kabelmanagement is inbegrepen in de Filex Galaxy serie. Dit zorgt voor een opgeruimde en professionele uitstraling. Alle onderdelen zijn in de kleuren wit, zilver of zwart verkrijgbaar en hebben een garantie van 5 jaar.
Te lage plaatsing van de monitor kan leiden tot een hogere nekspanning. Te hoog plaatsen (bovenkant moet zeker niet boven ooghoogte komen) kan eveneens tot problemen leiden.

Wellicht nog belangrijker is de verstelbaarheid van de diepte waardoor altijd een optimale kijkafstand mogelijk is. Hierdoor wordt de informatie beter opgenomen en geeft de minste belasting voor de ogen. Deze optimale monitorpositie werkt stukken comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerde positie (Sommerich et al,1998). 
Lees kennisartikel Lees kennisartikel
Waar te koop Productleaflet
Meer informatie
Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus