Selecteer uw regio

IQ Sit-Stand Desk

We introduceren een zit-stabureau in combinatie met de nieuwe WORK & MOVE™ SitStandCOACH software. Hiermee stimuleren we het gezonde gedrag van kenniswerkers op een positieve manier. En dus niet alleen met slimme hardware (IQ Sit-Stand Desk) maar ook met de juiste software ondersteuning (WORK & MOVE™ SitStandCOACH software). Software heeft een positief coachende rol.

De IQ Sit-Stand Desk zorgt ervoor dat we getriggerd worden om meer te bewegen, goede houding aan te nemen en af te wisselen. We doen dat niet alleen met onze hardware, maar ook met onze nieuwe software of een combinatie van beiden. En dat maakt ons uniek.

Waar te koop


Optimaal werken in een uitgebalanceerde omgeving

Met de IQ Sit-Stand Desk introduceert BakkerElkhuizen een unieke manier om aantoonbaar de mentale en fysieke fitheid van medewerkers te verbeteren. De IQ™ Sit-Stand Desk is een rijk uitgerust zit-stabureau die voorzien is van de SitStandCOACH software. Samen met deze software biedt het de gebruiker de mogelijkheid om het bureau via het toetsenbord en/of muis aan te sturen en via single button naar de gewenste zit- of stahoogte te dirigeren. De IQ Sit-Stand Desk voldoet aan de NEN-norm. We leveren de IQ Sit-Stand Desk standaard met een desk-connector en de SitStandCOACH software.Voordelen


 
Compatibel
Het bureau is automatisch in hoogte verstelbaar met onze bijgeleverde software WORK & MOVE SitStandCOACH. Uiteraard is het ook mogelijk het bureau met 1 druk op de knop in de hoogte te verstellen. Het grote voordeel van onze software is dat uw persoonlijke wensen opgeslagen worden en zodra het bureau gekoppeld is aan uw computer hij de juiste hoogte pakt. Ideaal met flexibele werkplekken.

Ergonomisch
Doordat het bureau in hoogte verstelbaar is, neemt u altijd de juiste zit- en stahoogte in. De IQ Sit-Stand Desk heeft een instelbereik van 65-134 cm.

 

Eenvoudig
IQ Sit-Stand Desk is eenvouding in elkaar te zetten. Met het gepatenteerde Twist & Lock™ systeem heeft u geen gereedschap nodig om dit uniek zit-sta bureau te installeren. En dat lukt dan ook binnen 5 minuten.

Design
Het bureau is strak en modern. Door het geïntegreerde kabelmanagement aan de bovenzijde zijn de kabels uit het zicht.


Logistiek
Door zijn ontwerp is het bureau ook nog uiterst mobiel. 10 complete IQ Sit-Stand Desk passen makkelijk op 1 pallet. Samen met de korte opzettijd, bespaart u enorm op zowel facilitair als logistiek vlak.Enthousiast geworden? Wit u meer weten over de IQ Sit-Stand Desk en de combinatie met de software? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Waar te koop Productpagina Brochure

Meer informatie

Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus