Jumper Saddle

Ga actief en ontspannen zitten in een ergonomisch gunstige houding.

Jumper Saddle
De Jumper stoel is een ergonomische zadelstoel die je in staat stelt om met een actieve en gezonde houding te zitten. Het ontwerp van het zadel kantelt uw bekken naar voren en bevordert de natuurlijke 's-bocht' van jouw wervelkolom, waardoor je lange tijd comfortabel en beschermd tegen overbelasting kunt zitten. De Jumper heeft een bredere zitting, wat resulteert in een iets kleinere heuphoek, waardoor de Jumper een meer traditionele zitervaring geeft.

Juiste ergonomische hoogte.

Je zult pas ten volle de voordelen van de zadelstoel ervaren als je hoog genoeg zit om jouw heuphoek voldoende te openen, waardoor je in een natuurlijke en ontspannen houding komt te zitten. De perfecte zithoogte (590 tot 770 mm) is daar waar jouw bovenbenen op natuurlijke wijze de vorm van de zitting volgen. Hierdoor wordt de maximale heuphoek bereikt (130 tot 140 graden) terwijl jouw gewicht gelijkmatig verdeeld blijft over de zitting van het zadel en de vloer.
Een bredere zitting.
De Jumper heeft een bredere zit, wat resulteert in een iets kleinere heuphoek dan de Amazone zadelstoel. Een groter deel van jouw lichaamsgewicht rust op de zitting. Dit geeft de Jumper stoel een meer traditionele zitervaring.
 
Gezond zitten.
Voorkom dat je te lang in een statische gespannen houding moet werken. Met de Jumper stoel kan je tijdens jouw werk zoveel mogelijk bewegen en ontspannen. Ga rechtop zitten in een actieve houding: duw jouw borst naar buiten, waardoor de bloedsomloop en de ademhaling worden geoptimaliseerd. Jouw lichaam is in staat efficiënt te werken, zuurstof en voedingsstoffen door jouw lichaam te transporteren en afvalstoffen zoals kooldioxide af te voeren. Zodra je in een gezonde houding begint te zitten, zal je jezelf automatisch beter voelen en comfortabeler werken.

Vaste, kantelbare of flexibele zitting.

Er zijn drie varianten van de Jumper stoel beschikbaar, met een vaste zitting, een kantelbare zitting of een flexibele zitting met een ingebouwd evenwichtsmechanisme.
  • Vast: Zoals de naam al zegt, heeft de vaste Jumper een vaste zitting.
  • Kantelbaar: De kantelbare Jumper zitting kan in zijn hoek naar wens worden versteld.
  • Balans: De balance Jumper stoel heeft een verstelbaar Balance mechanisme, dat zorgt voor actief zitten. Het mechanisme zorgt ervoor dat het zadel naar het zwaartepunt van het bovenlichaam toe beweegt wanneer de gebruiker zijn positie aanpast. Dit zorgt ervoor dat de bekkenwervels in balans blijven en drukpunten, bijvoorbeeld op de binnenkant van de dijen en het schaambeen, worden ontlast.
Sterke positie.
De gebruiker wordt in een driepootachtige houding geplaatst, waarbij zich een driehoek vormt tussen de geabduceerde benen en de stoelsteel. Dit is een zeer sterke positie om vanuit te werken, waarbij jouw beide voeten stevig op de vloer staan en je een beter evenwicht hebt. Jouw benen dragen ook het grootste deel van jouw lichaamsgewicht, waardoor de druk op de rest van jouw lichaam wordt geminimaliseerd. 

Versterk jouw kernspieren. Op een zadelstoel worden de kernspieren het meest gebruikt, omdat jouw rug een natuurlijke kromming heeft. Om rechtop te zitten moeten de kernspieren actief worden en de natuurlijke kromming van de rug uitbalanceren. Dit leidt tot een onbewuste training van je kernspieren, wanneer je op een zadelstoel zit.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2022 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal