Selecteer uw regio

ErgoTraveller: comfort voor reizende laptopgebruikers

In toenemende mate werken we onderweg met de laptop: in de trein, het vliegtuig, de vertrekhal, de hotellobby of zelfs op de achterbank van de auto. Op deze plekken is het vaak niet mogelijk om een comfortabele werkplek te creëren. BakkerElkhuizen heeft daarom de ErgoTraveller ontwikkeld.
Download als PDF
Slanke laptoptas
De ErgoTraveller is een slanke, strakke design laptoptas. Deze strakke vormgeving komt doordat het handige opbergvak niet boven op de laptoptas zit, maar in het verlengde van de tas is verwerkt. Dit draaibare opbergvak maakt de ErgoTraveller uniek: door het draaien van het opbergvak kan het laptopscherm op comfortabele hoogte worden geplaatst. In het opbergvak is ruimte voor de oplader, muis en andere kleine accessoires. De laptoptas is geschikt voor een laptop tot 15,6 inch en de schokabsorberende schuimdelen zorgen dat de laptop goed beschermd is. 
Voordelen ErgoTravelle
r
- De mobielste laptoptas: in de trein, hotel lobby, vliegtuig, overal snel en eenvoudig werken op je laptop
- Voorkomt warme benen voor comfortabel gebruik van je laptop op schoot
- Security Friendly: je hoeft niet langer je laptop uit je tas te halen bij de security check op het vliegveld
- De beste bescherming van de laptop door schokabsorberende schuimdelen
 
 


Security Friendly

De ErgoTraveller is ook ideaal voor mensen die regelmatig met het vliegtuig reizen. De laptop hoeft namelijk bij de douane niet meer voor screening uit de tas gehaald te worden. Het openklappen van de tas volstaat voor de security check.


Waarom de ErgoTraveller gebruiken?
Om de tijd zo goed mogelijk te benutten, werkt men vaak onderweg of tijdens het wachten op een volgende afspraak. Denk aan vertegenwoordigers, regiomanagers en andere zakenlieden die voor hun werk naar binnen- of buitenland moeten. Geregeld komen zij tijdens hun trips op plekken waar niet direct een goede tafel is om aan te werken met een laptop.
Een onstabiele en warme laptop op de schoot werkt dan niet alleen zeer oncomfortabel, ook activeert deze werkhouding onnodige belasting van nek en schouders doordat men geneigd is ineen te duiken.

Met de ErgoTraveller kun je zonder de laptop uit de tas te halen, het beeldscherm op comfortabele hoogte positioneren en daarmee altijd en overal een eenvoudige werkplek creëren. Om zo toch even snel die aantekeningen uit te werken of e-mails te beantwoorden. Voor dat soort korte werktaken wenst men namelijk liever niet alle accessoires zoals muis of compact toetsenbord in stelling te brengen.


Product Demo Video 
Download als PDFWellicht ook interessant?

Hoe kiest u een zakelijke laptoptas?

Thuis werken, onderweg, elke dag aan een ander bureau op kantoor. Een van de gevolgen van flexibel werken is het regelmatig wisselen van werkplek. En iedere keer nemen we ons toetsenbord, muis, laptopstandaard en laptop weer mee.
Lees meer

Laptopstandaards: Onmisbaar op een ergonomische werkplek

Een ergonomische werkplek bevordert het comfort en de productiviteit van beeldschermwerkers. Met wat kleine aanpassingen is het eenvoudig om de ideale
werkplek te creëren. BakkerElkhuizen ontwikkelt en levert hoogwaardige laptopstandaards voor gezonde werkplekken.
Lees meer

Uitgelicht: het toetsenbord, wat is belangrijk?

We gebruiken nu nog de helft van onze tijd een computermuis, maar steeds vaker worden we aangemoedigd juist sneltoetsen te gebruiken. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een (compact) toetsenbord?
Lees meer

Essentiële hulpmiddelen voor de flexwerker

Zowel Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België als Nederland zorgen goed voor medewerkers in het kader van flexibel werken. Maar wat hebben flexwerkers eigenlijk nodig om overal verantwoord te werken?
Lees meer
Registreer u nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist u dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Al geregistreerd?
E-mail / Gebruikersnaam
Wachtwoord
Ik heb nog geen account?
Registreren
Registreer u nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist u dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mail
Wachtwoord
Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een nieuw wachtwoord
E-mail
Meer informatie
Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus