Selecteer uw regio

Download als PDF

Evoluent D: de nieuwe stijlvolle verticale muis

Heeft u na een dag werken achter uw computer stijve onderarmen, gevoelige polsen en/of gespannen spieren? Dan kan het zijn dat uw muis niet de juiste muis voor u is. Bij een standaard muis is de pols volledig gedraaid, zoals u kunt zien op de onderstaande afbeelding. Onze verticale Evoluent muizen zorgen er juist voor dat u uw pols in een natuurlijke ‘handschudgreep’ vasthoudt. Deze werkhouding is langer vol te houden en voorkomt fysieke ongemakken. Zodat aan het einde van de dag uw polsen, onderarmen en schouders minder vermoeid voelen.
“ Gemiddeld gebruiken we de muis ongeveer de helft van de tijd dat we achter de computer zitten (EDCL, 2011). ”
Meer dan 18 jaar ervaring
Evoluent D is onze nieuwste verticale muis. Deze muis creëert een betere ergonomische houding, dit komt door de wijze waarop u de muis vast heeft. De muis is ontwikkeld door jarenlange ervaring en gedegen onderzoek. Ook hebben de voorlopers en de nog steeds veel verkochte Evoluent 4 en de Evoluent C bijgedragen aan de ontwikkeling van deze muis.
Gewenningstijd
Gewenningstijd
Het is belangrijk dat u snel went bij de overstap van bijvoorbeeld een standaard muis naar een verticale muis. De gewenningstijd is laag en voor dat u het weet, bent u eraan gewend. Dit komt omdat u een natuurlijke houding van uw hand aanneemt. Met deze houding schudt u immers ook handen.
Hoge kwaliteit
Bij de Evoluent D werd gekozen voor hoge kwaliteit materialen. Deze materialen zorgen voor een premium look-and-feel. Ook belangrijk, de Evoluent D is er in 3 versies, zodat deze voor nagenoeg iedere hand geschikt is. De muis is echter wel alleen geschikt voor rechtshandigen.
Hoge kwaliteit
Waarin onderscheidt de Evoluent D zich ten opzichte van de andere Evoluent muizen?
Waarin onderscheidt de Evoluent D zich ten opzichte van de andere Evoluent muizen?
  • Vorm: de muis is zo gevormd dat uw vingers in de ideale positie liggen; Hierdoor sluit de handpalm beter aan, waardoor u een betere houding van arm en pols heeft; De Evoluent 4 loopt boller, waardoor de aansluiting iets minder is dan bij de Evoluent C en de Evoluent D. De gegroefde knoppen verbeteren de grip. Dit is een belangrijke en gepatenteerde innovatie.
  • Uniek: De Evoluent D heeft een magnetische batterijdeksel. U kunt het dekseltje niet kwijtraken, het lipje van de deksel kan niet afbreken of te soepel worden, waardoor het niet meer past.
  • Uitvoeringen: De Evoluent C heeft twee uitvoeringen. De Evoluent D heeft bij de introductie 2 uitvoeringen (en later volgt er een derde (large) variant) waardoor er altijd wel een uitvoering is die perfect aansluit op uw hand.
  • Techniek: Een nieuwere muis betekent ook doorontwikkeling op de techniek. De nieuwste techniek zit verwerkt in de Evoluent D. Hierdoor reageert de lasersensor nog beter en accurater.
  • Design: Met de Evoluent C maakten we al een sprong in een strakker en moderner design. De Evoluent D is helemaal in stijl met de wensen en eisen van deze tijd. Zo heeft deze nieuwe muis meer verchroomde oppervlakten. Daarnaast heeft de muis een antislipdeel, hierdoor verliest u minder uw grip. Maar het moderne design gaat niet ten koste van het gebruiksgemak.
  • Nieuwe functies in de software: De muismanager is uitgebreid met nieuwe functies; (1) zo kunnen we praktisch elke knop met elke gewenste functie programmeren. (2) Daarnaast kunt u in de manager ook het oogcomfort instellen. Met deze oogcomfortcontrole kunt u de helderheid van het scherm in verschillende situaties aanpassen om zo de ogen minder te belasten. (3) En u kunt het scrollen versnellen. De software kan uw rolsnelheid voelen of u één tandje van het scrollwiel of vele tandjes van het scrollwiel gebruikt, afhankelijk van de snelheid waarmee u het wiel rolt.
  • De Evoluent D is niet de vervanger van de Evoluent 4–serie of de Evoluent C, maar is een nieuwe lijn die naast deze series komt.
Download als PDFWellicht ook interessant?

Hoe kies ik de juiste muis?

Het meest gebruikte computerhulpmiddel is nog altijd de muis. Omdat de keuze voor een muis van persoon tot persoon kan verschillen, vind je hier een praktische keuzehulp.
Lees meer

16 tips voor gezond en efficient werken

Een ergonomische werkplek bevordert het comfort en de productiviteit van beeldschermwerkers. Met wat kleine aanpassingen is het eenvoudig om de ideale werkplek te creëren. Bekijk onze ergonomische producten die hierbij helpen.
Lees meer

Staand-zittend werken: wat is nu écht de impact?

Staand-zittend werken wordt steeds populairder. Maar wat zijn nu daadwerkelijk de effecten van afwisselend staand-zittend werken?
Lees meer

Uitgelicht: het toetsenbord, wat is belangrijk?

We gebruiken nu nog de helft van onze tijd een computermuis, maar steeds vaker worden we aangemoedigd juist sneltoetsen te gebruiken. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een (compact) toetsenbord?
Lees meer

Nieuwe stijlvolle Evoluent C verticale muis

De nieuwe stijlvolle Evoluent C. Deze ergonomische muis heeft niet alleen een luxe uitstraling en een vernieuwde vorm, maar ook een aantal technologische verbeteringen.
Lees meer
Registreer u nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist u dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Al geregistreerd?
E-mail / Gebruikersnaam
Wachtwoord
Ik heb nog geen account?
Registreren
Registreer u nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist u dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mail
Wachtwoord
Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een nieuw wachtwoord
E-mail
Meer informatie
Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus