Selecteer uw regio

Met de WORK & MOVE SitStandCOACH beweegt u 200% meer
Download als PDF Een onderzoeksstudie uitgevoerd door een vooraanstaande Amerikaanse universiteit in samenwerking met een groot bedrijf in de olie-industrie zorgt voor fantastisch nieuws.

De studie heeft aangetoond dat bij toepassing van onze WORK & MOVE SitStandCOACH-software de gebruiksintensiteit van elektrische zit/sta-bureaus met meer dan 200% toeneemt. Dit in vergelijking met het gebruik van zit/sta-bureaus zonder deze software. Het betekent dat met onze software het investerings-rendement (ROI) van zit/sta-bureaus veel sneller kan worden gerealiseerd. De WORK & MOVE SitStandCOACH herinnert medewerkers eraan om het zitten en staan af te wisselen. Zo zorgt de software ervoor dat medewerkers hun zit/sta-bureaus op de juiste manier gebruiken, dus dat zij niet te lang staan of zitten. Daarbij is gebleken dat ook wanneer de software met zit/sta-meubilair wordt gebruikt, medewerkers 40% meer bewegen. Dit bewijst dat onze software in allerlei werksituaties een positief effect heeft.

Wij kunnen dan ook met trots bekend maken dat de door ons geclaimde positieve effecten van de WORK & MOVE SitStandCOACH op de gezondheid, het concentratievermogen, de creativiteit en het energieniveau van uw medewerkers nu door een onafhankelijke studie zijn bewezen. En hiermee wordt ook bevestigd dat door een intensiever gebruik van het bureaumeubilair, de SitStandCOACH in kortere tijd een hoger investerings-rendement (ROI) oplevert.

Download hier een handige infographic die een kort en bondig beeld schets van hoe kleine veranderingen in dagelijkse gewoonten een grote impact hebben op je fysieke welzijn en cognitieve prestaties. Creëer gezonde, productieve gewoonten en word een 'Office Athlete'!

Infographic veranderingen en effecten

Meer weten of een Office Athlete worden? Neem dan contact met ons op.

Download als PDF
Registreer je nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Al geregistreerd?
E-mail / Gebruikersnaam
Wachtwoord
Ik heb nog geen account?
Registreren
Registreer je nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mail
Wachtwoord
Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een nieuw wachtwoord
E-mail

Meer informatie

Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus