Selecteer uw regio

Met WORK & MOVE software beweegt u 200% meer

 
 
 
Download als PDF
Een onderzoeksstudie uitgevoerd door een vooraanstaande Amerikaanse universiteit in samenwerking met een groot bedrijf in de olie-industrie zorgt voor heel goed nieuws. De studie toont aan dat bij toepassing van onze WORK & MOVE-software de gebruiksintensiteit van elektrische zit/sta-bureaus met meer dan 200% toeneemt. Dit in vergelijking met het gebruik van zit/sta-bureaus zonder deze software. Het betekent dat met onze software het investerings-rendement (ROI) van zit/sta-bureaus veel sneller kan worden gerealiseerd. Deze software herinnert medewerkers eraan om het zitten en staan af te wisselen.

Zo zorgt de software ervoor dat medewerkers hun zit/sta-bureaus op de juiste manier gebruiken, dus dat zij niet te lang staan of zitten. Daarbij is gebleken dat ook wanneer de software met zit/sta-meubilair wordt gebruikt, medewerkers 40% meer bewegen. Dit bewijst dat onze software in allerlei werksituaties een positief effect heeft.
Wij kunnen dan ook met trots bekend maken dat de door ons geclaimde positieve effecten van de WORK & MOVE op de gezondheid, het concentratievermogen, de creativiteit en het energieniveau van uw medewerkers nu door een onafhankelijke studie zijn bewezen. En hiermee wordt ook bevestigd dat door een intensiever gebruik van het bureaumeubilair, WORK & MOVE software in kortere tijd een hoger investerings-rendement (ROI) oplevert.

WORK & MOVE in het kort
WORK & MOVE is de persoonlijke coach, die zorgt voor voldoende afwisseling tussen geconcentreerd beeldschermwerk en mentale én fysieke beweging. Deze software geeft inzicht en feedback over het computergedrag. Op basis van een persoonlijke behoefte adviseert de software een optimaal werk-beweeg-rust ritme en helpt de software om dit ritme eigen te maken. Door periodiek mentale en fysieke beweegmomenten in te lassen, blijft de werknemer geconcentreerder en energieker, maakt hij minder fouten en verbetert de kwaliteit van het werk. WORK & MOVE zorgt dat de medewerker tijdens een werkdag meer gedaan krijgt én meer energie over heeft aan het einde van een werkdag.

Filosofie WORK & MOVE™
Bij BakkerElkhuizen geloven we dat langdurig stabiele concentratie een mythe is en dat langdurig zitten de oorzaak is van veel gezondheidsproblemen. Als een werkgever van een medewerker verwacht dat die én geconcentreerd én langdurig zittend werkt, ziet u dat dit negatief uitpakt op korte en lange termijn. Meer fouten, verminderde productiviteit, minder concentratie, minder creativiteit, meer overspanningsklachten en een hoger verzuimpercentage.

Doe uw brein én lichaam een plezier, neem regelmatig een pit stop! 

Wij onderkennen dat werknemers regelmatig hun batterij moeten kunnen opladen. BakkerElkhuizen zet daarom in op een vernieuwend gedragsveranderingsprogramma. Een slimme softwaretool die via dynamische ‘’nudges’’ uw medewerker uitnodigt voor beweging, die zorgt voor variatie van zit/sta momenten en cognitieve pit stops aanbiedt. De tool draagt de naam WORK & MOVE. Met WORK & MOVE werken medewerkers doelgerichter, en blijft men langer vitaal én duurzaam inzetbaar.
Download als PDF
Registreer u nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist u dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Al geregistreerd?
E-mail / Gebruikersnaam
Wachtwoord
Ik heb nog geen account?
Registreren
Registreer u nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist u dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mail
Wachtwoord
Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een nieuw wachtwoord
E-mail
Meer informatie
Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus