Selecteer uw regio

Vernieuwde documenthouder FlexDesk 640

Computergebruikers gebruiken vaak documenten, notities en verslagen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de computer. Helaas gebeurt het regelmatig dat het lichaam extra belast wordt doordat deze documenten verspreid over het bureau liggen.
Download als PDF De oplossing hiervoor is de multifunctionele documenthouder FlexDesk, waarmee tevens de productiviteit van de desktopwerkplek verhoogd wordt. Vanaf heden is er een nieuwe verbeterde versie van de FlexDesk 640 documenthouder verkrijgbaar bij BakkerElkhuizen. Benieuwd wat deze nieuwe versie te bieden heeft?

Comfortabele werkplek

Door de documenten links, rechts of zelfs voor het toetsenbord te plaatsen, ontstaat een extra belasting op de nekspieren en de ogen. Dit kan leiden tot nek- en hoofdpijnklachten en zelfs tot uitval. Dit is eenvoudig te voorkomen worden door een documenthouder tussen het beeldscherm en het toetsenbord op de desktopwerkplek te plaatsen. Hierdoor ontstaat direct een veel comfortabelere computerwerkplek.

documenthouder

Hogere productiviteit
De ruimte tussen het beeldscherm en toetsenbord wordt optimaal benut met een FlexDesk. De documenthouder is sterk genoeg voor het plaatsen van meerdere documenten, dikke boeken en ordners, maar ook is er ruimte voor post-it notes en de mobiele telefoon. Hierdoor creëer je meer overzicht en een clean desk, wat leidt tot een betere concentratie en dus een hogere productiviteit. Het eenvoudig verschuifbaar werkblad kan daarnaast als schrijfblad gebruikt worden. De gebruiker het werkvlak daardoor ook gebruiken als schrijfblad hoeft hij geen twee werkplekken: één voor het schrijven en één voor computerwerk, te creëren.

Vernieuwde FlexDesk 640
Zowel op gebied van ergonomie als het design is het product op een aantal punten innovatiever. Zo is er een groter instellingsbereik gerealiseerd met een hoogte van 109 tot 182 mm aan de achterzijde, is het werkblad verbreed naar 51cm, en maken een zachtere polssteun en verbeterde treklip het gebruik van de FlexDesk 640 nog comfortabeler. De afwerking is verfijnd en de aan het design toegevoegde anti-slip voetjes zorgen tot slot voor meer stabiliteit.

Download als PDF
Registreer u nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist u dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Al geregistreerd?
E-mail / Gebruikersnaam
Wachtwoord
Ik heb nog geen account?
Registreren
Registreer u nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist u dat de meeste van onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft je slecht één te keer registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mail
Wachtwoord
Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een nieuw wachtwoord
E-mail

Meer informatie

Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus