Selecteer uw regioBNETCG717 Trolleys en tassen Laptoptrolley TCG717 BNETCG717 Trolleys en tassen Laptoptrolley TCG717 BNETCG717 Trolleys en tassen Laptoptrolley TCG717
Laptoptrolley TCG717
De laptoptrolley is ideaal voor mobiele werkers. Een veelzijdige trolley waar u een laptop tot 17,3" veilig in op kan bergen.
BakkerElkhuizen BNEET Ergonomische laptoptas ErgoTraveller BakkerElkhuizen BNEET Ergonomische laptoptas ErgoTraveller BakkerElkhuizen BNEET Ergonomische laptoptas ErgoTraveller
ErgoTraveller
Unieke zakelijke laptoptas maakt ergonomisch werken onderweg mogelijk

Comfortabel reizen met laptoptrolleys

Een laptoptrolley helpt bij het voorkomen van rugklachten. Ideaal voor mobiele werkers en voor korte zakenreizen. BakkerElkhuizen levert ergonomisch verantwoorde laptoptrolleys. Wilt u meer weten over een geschikte laptoptrolley? Vraag een vrijblijvend koopadvies.

Gewicht dragen

Ergonomen adviseren om geen lasten zwaarder dan 4 tot 6,4 kg te dragen met een hand, uiteraard afhankelijk van de afstand, frequentie en geslacht (Mital, et all, 1993).

Laptoptrolley of -tas

Het gewicht van een tas met laptop en verdere inhoud ligt gewoonlijk tussen de 4 en 7 kilo. Als er vaak en veel gelopen moet worden is een trolley of rugzak een goede oplossing.

Reseller worden

Ook voor laptoptrolleys en laptoptassen werkt BakkerElkhuizen samen met resellers en distributeurs. Neem contact op voor meer informatie over reseller worden.

Meer weten, vragen of suggesties?


Vul dan het formulier in, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op.
(*) Naam:
Bedrijf:
Telefoon:
(*) E-mail:
Bericht:
 
 
  Velden met (*) zijn verplicht
Productvergelijker (0)
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus