Selecteer uw regio

Mousetrapper Prime

BakkerElkhuizen breidt haar ergonomische muizen uit met drie nieuwe oplossingen. De Mousetrapper Prime is de meest exclusieve muis van de Mousetrapperfamilie. De Flexible, is de meest compacte centrale muis en de Advance 2.0, is de opvolger van de veelverkochte Advance. De Mousetrapper is een centrale muis die zorgt voor de juiste ergonomische houding.Mousetrapper Prime

Alles wat u van een Mousetrapper wil en dan nog meer. Met 8 programmeerbare knoppen, draadloos werken en nieuwe scrollfuncties maakt deze muis compleet en helemaal aan te passen eigen wensen.

Waar te koopVoordelen Prime


Ergonomisch
De Mousetrapper is een ergonomische centrale muis. Het woord zegt het al, de muis ligt voor uw toetsenbord waardoor je een ergonomische houding aanneemt. Uw armen blijven dicht bij uw lichaam en uw handen dicht bij het toetsenbord.

Functionaliteit
Met in totaal 8 programmeerbare knoppen kunt u de Mousetrapper prime aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast is de muis zonder USB-kabel en draadloos te gebruiken. En heeft de muis nieuwe scrollfuncties. De batterij gaat 6 maanden mee.

 

Hoogwaardig materiaalgebruik
De gebruikte materialen van de Mousetrapper prime zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo is de polssteun uit PU leer vervaardigd en kan makkelijk schoon worden gemaakt. De polssteunen kunnen ook eenvoudig vervangen worden.

Efficiency
Met MT Keys neemt je productiviteit toe. U kunt persoonlijke profielen per applicatie aanmaken. U kunt uw eigen shortcuts definiëren. Dit bespaart u minuten per dag. U bent snel gewend aan het gebruik van de Mousetrapper.

Compatibel
De Mousetrapper prime heeft een matje dat open gevouwen kan worden en onder het toetsenbord geplaatst kan worden. Waardoor deze centrale muis naadloos aansluit op standaard toetsenborden.Mousetrapper Advance 2.0 en Flexible

De Mousetrapper Advance 2.0 is de meest verkochte muis in de Moustrappercollectie. De Advance 2.0 heeft een nieuw jasje gekregen. In totaal heeft het 6 programmeerbare knoppen. Het sluit zo aan op de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. Daarnaast is het compatible met de nieuwste besturingssystemen. Mousetrapper Flexible is smal, licht en draadloos. Doordat het de meest compacte muis van de Mousetrapper is, wil niet zeggen dat er ingeleverd is op eigenschappen. Met zijn 9 programmeerbare knoppen, draadloos gebruik en klik- en scrollfuncties is hij net zo compleet als de andere centrale muizen.

Reasons to buy
Advance 2.0 Flexible
 
Draadloos Nee Ja, batterij gaat 2 maanden mee
Functionaliteit 6 MT toetsen met persoonlijke profielen toe te voegen 9 MT toetsen met persoonlijke profielen toe te voegen
Layout Dun, ergonomisch design. Controlpad met klik en scrollfuncties Compact, makkelijk mee te nemen. Ideaal voor de flexwerker. Controlpad met klik en scrollfuncties
Efficiency Met MT Keys neemt je productiviteit toe. Je kan persoonlijke profielen per applicatie aanmaken. Je kan je eigen shortcuts definiëren. Dit bespaart je minuten per dag. Je bent snel gewend aan het gebruik van de Mousetrapper.


Wat maakt de Mousetrapper beter dan andere centrale muizen?

Het grote verschil tussen de Mousetrapper en andere centrale muizen is dat de Mousetrapper geen gebruik maakt van een rolbar. De Mousetrapper heeft een groter oppervlakte waarover de vingers kunnen bewegen. De handelingen zijn daardoor minder gefixeerd dan op een rolbar. Hierdoor hebben de uiteinde van uw vingers altijd de complete controle en kan u efficiënter en preciezer te werk gaan.

Andere voordelen:
  • U bent sneller gewend aan het gebruik van de Mousetrapper;
  • Het control pad werkt veel sneller ten opzichte van de rollerbar;
  • Mousetrapper is een betere precisie muis;
  • Voor MT Keys hoeft u geen drivers te installeren, maar kan lokaal toegewezen worden;
  • Als je een centrale muis met een rollerbar hebt, kunt u terwijl u typt de rollerbar weleens aanraken. Met als gevolg dat u ongewenste acties uitvoert. Dat probleem heeft u niet met de Mousetrapper.
Enthousiast geworden? Wilt u de Mousetrapper Prime, Advance 2.0 of Flexible voortaan gaan gebruiken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Productpagina Waar te koop

Meer informatie

Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus