PenClic Mouse

Een ergonomische muis die je vasthoudt als een pen.

PenClic Mouse

Een precisie muis geschikt voor rechts- en linkshandigen!

De verticale grip garandeert een ergonomische manier van werken en het gebruik met de vingertoppen maakt het werken met de muis zeer nauwkeurig. Deze muis is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen, neemt minder ruimte in op jouw bureau dan een traditionele muis, heeft vijf knoppen, een scroll-wiel en een instelbare aanwijzersnelheid knop. De Penclic Mouse ziet eruit als een pen, voelt aan als een pen, en wordt gebruikt als een pen. Met dit speciale ergonomische muismodel werk je comfortabeler, nauwkeuriger en productiever op jouw computer.

Gemakkelijk en precies met pengreep.

De Penclic Mouse wordt vastgepakt als een pen. Schrijfbewegingen worden gebruikt om de muisaanwijzer te verplaatsen. Voor deze bewegingen gebruik je alleen jouw vingers, waardoor de muis preciezer en nauwkeuriger werkt. Dankzij de vertrouwde schrijfbewegingen en -handhouding raak je snel gewend aan de Penclic Mouse. Je kunt de muiscursor snel en effectief over het hele computerscherm bewegen. Met de instelbare aanwijzersnelheidsknop aan de onderzijde van de muis kan je schakelen tussen verschillende DPI-instellingen van 800-1200-1600-2400.
  • Een hogere snelheid (hogere DPI) wordt aanbevolen voor algemeen muisgebruik.
  • Een lagere snelheid (lagere DPI) wordt aanbevolen voor langzamer en preciezer werk, zoals tekenen of fotobewerking

Ergonomische achtergrond.

Het gebruik van een precisiemuis kan leiden tot minder spierspanning in de onderarmen omdat de pols minder gestrekt hoeft te worden (Kotani & Horii, 2003; Ulmann, et al., 2003). En dus leiden verticale en precisie muizen in vergelijking met standaardmuizen tot een gezondere en comfortabelere manier van werken:

Hand in natuurlijke positie.

Vergeleken met traditionele computermuizen die de pols omhoog buigen en de onderarm naar binnen draaien, houdt de Penclic Mouse de arm in een natuurlijke, naar het lichaam gerichte positie zonder onnodige verdraaiing en belasting. De muis is uitgerust met een kogelgewricht. Met behulp van het kogelgewricht kan je de hoek van de Penclic Mouse eenvoudig individueel instellen voor een optimale schrijfhouding.
  • De gezonde houding verlaagt de spierspanning in de onderarm en pols.
  • De pengreep maakt een ontspannen en natuurlijke houding mogelijk, en dit garandeert meer comfort tijdens jouw werkuren.
Kenmerken van de pen.
De Penclic Mouse heeft een kabel en de kabellengte is 1400 mm. Sluit jouw Penclic Mouse aan op een van de USB-poorten van de computer. Dankzij de plug-and-play-technologie is er geen stuurprogramma nodig en kan je meteen aan de slag.
 
Uniek ontwerp.
De Penclic Mouse is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Door de speciale grip van de muis, vasthouden als een pen, is deze muis geschikt voor elke handgrootte. De Penclic Mouse heeft een unieke vorm, is ergonomisch en heeft alle benodigde computermuisfuncties. Hij neemt minder ruimte in dan een traditionele muis, waardoor jouw bureau netter en ruimtelijker blijft. Deze muis is niet alleen een functioneel en ergonomisch computerapparaat, maar ook een mooi vormgegeven accessoire voor elk bureau. 
bakkerelkhuizen
Een pen met knoppen.
De Penclic Mouse heeft vijf knoppen en een scroll-wiel om efficiënt te werken. De gegroefde knoppen zijn perfect om de vingertoppen en de duim op te laten rusten. Dit is voor een goede grip van de pen in jouw hand. De linkerklikknop is direct bereikbaar met jouw wijsvinger. Boven de linkerklikknop bevindt zich de rechterklikknop. De goed bereikbare duimknoppen zijn slim geplaatst en liggen beide binnen handbereik.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2022 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal