Selecteer uw regio

WORK & MOVE PitStops

Hoe blijft u geconcentreerd en productief tijdens uw werkdag?

  • Tips u ontvangt persoonlijke tips om slimmer en gezonder te werken.
  • Inzicht u krijgt inzicht in uw vorderingen op het vlak van gezondheid, vaardigheden, beweging en geconcentreerd werken.
  • Paspoort leg uw persoonlijke werkplekinstellingen vast in uw werkplekpaspoort.
  • Beloning WORK & MOVE PitStops beloont gezond gedrag. U ontvangt trofeeën, bekers en complimenten bij gezond gedrag.
  • Variatie door af te wisselen in houding, meer te bewegen en slimmer te werken, stijgt uw concentratie en productiviteit.
Download nu een gratis proefversie!
" Doe uw brein én lichaam een plezier, neem regelmatig een pit stop! "
Inzicht in gedrag WORK & MOVE PitStops verschaft medewerkers inzicht in hun persoonlijk werkgedrag. Zowel op het vlak van gezondheid (o.a. muisgebruik, computerduur) als computervaardigheden (o.a. typevaardigheid, sneltoetsgebruik).
Inzicht in gedrag
Duurzaam inzetbaar
Duurzaam inzetbaar WORK & MOVE zorgt voor fitte en energieke medewerkers aan het einde van hun werkdag. Door een goede balans tussen ontspanning en inspanning zijn medewerkers fitter en daardoor duurzaam inzetbaar.
Train uw brein Gedurende de mentale herstel- of beweegmomenten toont PitStops diverse tips en adviezen. Deze gevisualiseerde content is leerzaam, verfrissend en zorgt voor de mentale verfrissing van uw hersenen.
Train uw brein
Rituelen
Rituelen Lunchwandelen, traplopen, water drinken, fruit eten en fysio-oefeningen doen, zomaar enkele voorbeelden van rituelen tijdens een werkdag. In PitStops kunt u deze rituelen vastleggen en koppelen aan een dag of specifiek tijdstip.
Eigen regie Met WORK & MOVE bent u zelf "in control" als het gaat om de mate van ondersteuning vanuit de software. In uw persoonlijke "profielinstellingen" bepaalt u zelf de mate van ondersteuning.
Eigen regie
Werkplekpaspoort
Werkplekpaspoort Leg uw persoonlijke werkplekinstellingen en voorkeuren vast in het WORK & MOVE werkplekpaspoort. Hiermee heeft u een optimaal ingestelde werkplek altijd binnen handbereik.
Verschillende studies laten zien dat het invoeren van korte pit stops (o.a. afwisselend zittend-staand werken of een korte wandeling) een gunstig effect hebben op de concentratie, creativiteit en prestatie van medewerkers.

Van den Heuvel et al. (2002) , Oppezzo en Schwartz (2014) - Kim, S., Park, Y., & Headrick, L. (2018)
Lees kennisartikel Lees kennisartikel
Software voor meer mentale <br/>en fysieke beweging
Software voor meer mentale <br/>en fysieke beweging
Dutch Design Made in Holland
Waar te koop Productleaflet
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus