Selecteer uw regio

WORK & MOVE PitStops logo
PitStops
Employee well-being software die de gezondheid, concentratie en prestatie van uw medewerkers verhoogt.
SitStandCOACH Software
SitStandCOACH
SitStandCOACH is een wetenschappelijk bewezen software tool die computergebruikers effectief coacht om meer in beweging te komen.
Logo AltMOUSE
AltMOUSE
AltMOUSE leert computergebruikers op cognitieve wijze efficiënt werken met sneltoetsen.
Logo Ticken
Ticken
Ticken is een online typevaardigheidscursus die u leert 10 vingers blindtypen.

WORK & MOVE employee well-being software

WORK & MOVE is uw persoonlijke coach, die zorgt voor voldoende afwisseling tussen geconcentreerd beeldschermwerk en mentale én fysieke beweging. U heeft inzicht en krijgt feedback over uw computergedrag. Op basis van uw persoonlijke behoefte adviseert de software een optimaal werk-beweegritme en helpt de software u om dit ritme eigen te maken.

Concentratie
Ons belangrijkste gereedschap is onze aandacht, oftewel concentratie. Door elk uur een mentaal herstelmoment van minimaal 3 minuten te nemen, voorkomt u dat uw concentratie verslapt. Het gevolg is dat u tijdens een werkdag meer gedaan krijgt en u meer energie over heeft aan het einde van uw werkdag.

Waarom mentale en fysieke beweegmomenten?
Door periodiek mentale en fysieke beweegmomenten in te lassen, blijft u geconcentreerd en energiek, maakt u minder fouten en verbetert uw kwaliteit van werk. WORK & MOVE zorgt dat u tijdens een werkdag meer gedaan krijgt én u heeft meer energie over aan het einde van een werkdag.

Waarom mentaal bewegen?
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ons brein na 40-50 minuten aaneengesloten werk vermoeid raakt, waardoor onze handelingssnelheid afneemt en we meer fouten maken. Uw hersenen hebben minimaal 3 minuten nodig om mentaal los te komen van het werk. Door mentaal te bewegen, laadt het brein zichzelf op, en kunt u fit en geconcentreerd verder gaan.

Werkt WORK & MOVE ook voor mij?
Jazeker, want diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat tijdig en frequent ontspannen, zowel de prestaties als werkcomfort positief beïnvloeden. Qua prestatie zien we dat onder andere terug in minder typfouten en qua energie in fittere beeldschermwerkers.

Tools
De WORK & MOVE software bestaat uit een viertal tools die aantoonbaar het werkcomfort en efficiency van een individuele kenniswerker en een organisatie als geheel structureel verbeteren.

Gold Certified Microsoft partner
Gold Certified partner is de hoogste accreditatie die Microsoft uitgeeft. Wij beschikken over de juiste kennis en kunde om oplossingen te bieden voor het Microsoft platform.

Meer weten, vragen of suggesties?


Vul dan het formulier in, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op.
(*) Naam:
Bedrijf:
Telefoon:
(*) E-mail:
Bericht:
 
 
  Velden met (*) zijn verplicht
Productvergelijker (0)
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus