Selecteer uw regio

Slimmer werken met sneltoetsen

AltMOUSE

Logo AltMOUSE
AltMOUSE leert computergebruikers op cognitieve wijze efficiŽnt te werken met sneltoetsen, in plaats van veelvuldig muisgebruik.

AltMOUSE traint "on the job" en maakt op per applicatie inzichtelijk met welke sneltoetsen de meeste tijd en comfort te realiseren valt.

Tijdens het muizen beweegt u de cursor continu over het beeldscherm en klikt meerdere keren om een actie uit te voeren. Daarbij schakelt u enorm vaak tussen uw toetsenbord en muis om typen en navigeren af te wisselen. Deze inspannende wijze van werken is enorm inefficiŽnt. Dit kan veel slimmer en sneller, met behulp van sneltoetsen.

Een uniek aspect van AltMOUSE is de dynamische leerlijst. Dit onderdeel van de software geeft u inzicht met welke sneltoetsen u de meeste gezondheid- en tijdwinst kunt boeken.
BakkerElkhuizen ESCWAM Software AltMOUSE
BakkerElkhuizen ESCWAM Software AltMOUSE
BakkerElkhuizen ESCWAM Software AltMOUSE
Training on the job: sneltoetsen leren terwijl u werkt. Terugkoppeling: persoonlijke feedback en rapportages over voortgang. Persoonlijke leerlijst: AltMOUSE toont alleen de persoonlijk relevante sneltoetsen.
Logo AltMOUSE
Sneltoetsen gebruiken is effectief tegen muisarm symptomen. Het bespaart ook veel tijd. Waarom dan niet iedereen massaal de sneltoetsen gebruikt, komt omdat het voor veel mensen moeilijk is om het gebruik ervan aan te leren. Er zijn verschillende methodes om het gebruik van sneltoetsen onder de knie te krijgen. De meeste traditionele methodes voor het aanleren van sneltoetsen zijn niet effectief, omdat men continue uit het werkproces wordt gehaald om te spieken welke sneltoetsen nodig zijn voor bepaalde muishandelingen.
BakkerElkhuizen ESCWAM Software AltMOUSE BakkerElkhuizen ESCWAM Software AltMOUSE BakkerElkhuizen ESCWAM Software AltMOUSE
  • Naam
  • AltMOUSE
  • Besturingssysteem
  • Windows 7 & 8
  • Artikelnummer
  • ESCWAM
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus