Selecteer uw regio

Functionaliteiten Analytics

Waarom meer inzicht goed voor u is!

  • Real-time WORK & MOVE Analytics verschaft in- en overzicht over groepen en afdelingen.
  • Trends analyseer trends, ontwikkelingen en correlaties over dagen, weken, maanden en jaren.
  • Beleid geef concrete invulling aan uw Health & Safety beleid o.b.v. objectieve data.
  • SAAS WORK & MOVE Analytics is een Software as a Service (SAAS) oplossing. Inrichting is laagdrempelig en kent een korte doorlooptijd.
  • Privacy de software voldoet aan alle AVG (GDPR) voorwaarden voor privacybescherming.
Interesse WORK & MOVE Analytics live demo
Waarom meer inzicht goed voor u is!
" Met de inzichten en trends die WORK & MOVE Analytics genereert ben ik beter in staat om invulling te geven aan ons Health & Safety beleid. "
Inzicht op groepsniveau In WORK & MOVE Analytics bepaalt u met rechten en rollen wie toegang heeft tot de real-time groepsrapportages. Groepen onderling kunnen direct worden vergeleken.
Inzicht op groepsniveau
Inzicht in risico’s
Inzicht in risico’s WORK & MOVE Analytics verschaft u meer en beter inzicht in de risico’s op groeps- en/of afdelingsniveau. Krijg bijvoorbeeld inzicht in het gebruik van zit-sta meubilair of het aantal actieve uren computerwerk per groep, afdeling of locatie.
Gerichte interventies Op basis van objectieve data kunt u veel gerichter interventies en middelen inzetten. WORK & MOVE Analytics bespaart u tijd en geld.
Gerichte interventies
Health & Safety beleid
Health & Safety beleid WORK & MOVE Analytics is een perfect verlengstuk van uw Health & Safety beleid.
Mentale en fysieke fitheid Met WORK & MOVE Analytics krijgt u inzicht in de mentale en fysieke fitheid van groepen medewerkers. Deze geagreerde data vormt een ideale aanleiding om met uw management in gesprek te gaan. Op basis van objectieve data staat u veel sterker.
Mentale en fysieke fitheid
Onderbouw te nemen maatregelen/interventies.
Onderbouw te nemen maatregelen/interventies. Door verschillende waardes met elkaar te vergelijken worden correlaties inzichtelijk. Bekijk bijvoorbeeld het effect van sneltoetsen op het muisgebruik en aantal muisklikken. Of krijg inzicht in het effect van pitstops op typevaardigheid en toetsaanslagen.
Langdurig werken achter een beeldscherm kan gezondheidsklachten aan armen, nek en schouders opleveren. Ook oogklachten komen vaak voor. Bovendien gaat beeldschermwerk vaak gepaard met langdurig zitten, wat het risico op gezondheidsproblemen met zich mee brengt.

De WORK & MOVE software heeft in diverse wetenschappelijke studies aangetoond bij te dragen aan het mentaal en fysiek in beweging brengen van medewerkers. Analytics verschaft u al deze inzichten op groepsniveau, zodat u nog gerichter uw mensen en middelen kunt inzetten.
Lees kennisartikel Lees kennisartikel
WORK & MOVE Analytics
Dutch Design Made in Holland
Waar te koop Productleaflet
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus