Selecteer uw regio

Software voor meer mentale
en fysieke beweging

PitStops

WORK & MOVE PitStops logo
WORK & MOVE is de persoonlijke coach, die zorgt voor voldoende afwisseling tussen geconcentreerd beeldschermwerk en mentale én fysieke beweging.

De aandacht voor gezondheid en vitaliteit in de kantooromgeving is de laatste tijd nog nooit zo groot geweest.

Deze software geeft inzicht en feedback over het computergedrag. Op basis van een persoonlijke behoefte adviseert de software een optimaal werk-beweeg-rustritme en helpt de software om dit ritme eigen te maken.

Door periodiek mentale en fysieke beweegmomenten in te lassen, blijft de werknemer geconcentreerder en energieker, maakt hij minder fouten en verbetert de kwaliteit van het werk.

WORK & MOVE zorgt dat de medewerker tijdens een werkdag meer gedaan krijgt én meer energie over heeft aan het einde van een werkdag.
BNEPITSTOPS Software PitStops
BNEPITSTOPS Software PitStops
BNEPITSTOPS Software PitStops
Tips: U ontvangt persoonlijke tips om slimmer en gezonder te werken. Inzicht: U krijgt inzicht in uw vorderingen op het vlak van gezondheid, vaardigheden, beweging en geconcentreerd werken. Paspoort: Leg uw persoonlijke werkplekinstellingen vast in uw werkplekpaspoort.
WORK & MOVE PitStops logo
Verschillende studies laten zien dat het invoeren van korte pit stops (o.a. afwisselend zittend-staand werken of een korte wandeling) een gunstig effect hebben op de concentratie, creativiteit en prestatie van medewerkers.

Van den Heuvel et al. (2002) , Oppezzo en Schwartz (2014) - Kim, S., Park, Y., & Headrick, L. (2018)
WORK & MOVE PitStops time-out BNEPITSTOPS Software PitStops WORK & MOVE PitStops time out
  • Naam
  • PitStops
  • Besturingssysteem
  • Windows 7, 8 & 10
  • Artikelnummer
  • BNEPITSTOPS
Dutch Design Made in Holland
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus