Selecteer uw regio

Breng uw kantoor in beweging

SitStandCOACH

SitStandCOACH Software
SitStandCOACH is een wetenschappelijk bewezen software tool die computergebruikers effectief coacht om meer in beweging te komen.

Indien medewerkers de beschikking hebben over een zit-sta bureau, zorgt de SitStandCOACH software tevens voor een stijging van het gebruik van uw zit-sta meubilair.

SitStandCOACH maakt onderdeel uit van de BakkerElkhuizen WORK & MOVE software suite, die de prestatie en gezondheid van zowel individuele medewerkers als uw organisatie als geheel structureel verbeteren.

Op het juiste moment coacht de software u omtrent afwisselend staand-zittend werken. Uw dagelijkse vorderingen zijn vervolgens in de vorm van rapportages en een dashboard terug te zien.
SITSTAND Software SitStandCOACH
SITSTAND Software SitStandCOACH
SITSTAND Software SitStandCOACH
Motiverend: op het juiste moment persoonlijk advies omtrent afwisselend staand-zittend werken. Profiel: leg uw persoonlijke zit- en stahoogte vast in uw eigen profiel. Terugkoppeling: de SitStandCOACH geeft feedback in de vorm van rapportages en een dashboard.
SitStandCOACH Software
Een frequente afwisseling tussen staand en zittend werken heeft een aantoonbaar positief effect voor het langer op peil houden van uw concentratie (Ebara, et al., 2008). Ook de daadwerkelijke werkprestatie tijdens beeldschermwerk verbetert door een zit-sta bureau (Garrett et al., 2016; Choi, 2010; Hedge en Ray, 2004).
SITSTAND Software SitStandCOACH SITSTAND Software SitStandCOACH SITSTAND Software SitStandCOACH
  • Naam
  • SitStandCOACH
  • Besturingssysteem
  • Windows 7, 8 & 10
  • Artikelnummer
  • SITSTAND
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus