Selecteer uw regio

Leer eenvoudig met 10 vingers blindtypen

Ticken

Logo Ticken
Ticken is een online typevaardigheidscursus met ECDL certificering en examen.

Door de Typereflex®-methode leert u in 50% van de reguliere tijd 10 vingers blindtypen. Ticken is zeer intuïtief en u bepaalt zelf het leertempo.

De typevaardigheidscursus is toegankelijk via internet, zodat u overal, ook thuis, gemakkelijk kunt oefenen. Daarnaast is de cursus interactief en krijgt u persoonlijk advies voor toetsen die extra aandacht vergen.

Ticken zorgt voor een betere werkhouding voor alle komende jaren en is daarmee een relatief lage investering voor een hoog rendement. Na aanschaf hebt u 12 maanden de tijd om de online typecursus af te ronden.

1-2-3 typetest

Gratis typeles

Aanmelden typecursus
Waar te koop Productleaflet Bekijk video
BNEWMTICKEN Software Ticken
BNEWMTICKEN Software Ticken
BNEWMTICKEN Software Ticken
Interactief: directe feedback als men een foutieve toetsaanslag maakt. E-learning: online toegang zodat men overal, ook thuis, gemakkelijk kan oefenen. Terugkoppeling: persoonlijk advies voor de toetsen die extra aandacht verdienen.
Logo Ticken
Naast sneller typen, heeft blindtypen ook een positief ARBO-effect. De werknemer zit tijdens het blind typen rechtop. De aandacht kan met blindtypen geheel op de te typen tekst worden gericht, men kijkt tijdens het typen niet naar beneden naar het toetsenbord.
BNEWMTICKEN Software Ticken BNEWMTICKEN Software Ticken BNEWMTICKEN Software Ticken
  • Naam
  • Ticken
  • Artikelnummer
  • BNEWMTICKEN
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus