Selecteer uw regio

WORK & MOVE employee well-being software


WORK & MOVE is uw persoonlijke coach, die zorgt voor voldoende afwisseling tussen geconcentreerd beeldschermwerk en mentale én fysieke beweging. De software geeft u inzicht en feedback over uw computergedrag. Op basis van uw persoonlijke behoefte adviseert de software een optimaal werk-beweegritme en helpt de software u om dit ritme eigen te maken.
 
Download proef versie 
 
 Concentratie

Ons belangrijkste gereedschap is onze aandacht, oftewel concentratie. Door elk uur een mentaal herstelmoment van minimaal 3 minuten te nemen, voorkomt u dat uw concentratie verslapt. Het gevolg is dat u tijdens een werkdag meer gedaan krijgt en u meer energie over heeft aan het einde van uw werkdag.
 

Waarom mentale en fysieke beweegmomenten?

Door periodiek mentale en fysieke beweegmomenten in te lassen, blijft u geconcentreerd en energiek, maakt u minder fouten en verbetert uw kwaliteit van werk. WORK & MOVE zorgt dat u tijdens een werkdag meer gedaan krijgt én u heeft meer energie over aan het einde van een werkdag.
 

Waarom mentaal bewegen?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ons brein na 40-50 minuten aaneengesloten werk vermoeid raakt, waardoor onze handelingssnelheid afneemt en we meer fouten maken. Uw hersenen hebben minimaal 3 minuten nodig om mentaal los te komen van het werk. Door mentaal te bewegen, laadt het brein zichzelf op, en kunt u fit en geconcentreerd verder gaan.Werkt WORK & MOVE ook voor mij?

Jazeker, want diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat tijdig en frequent ontspannen, zowel de prestaties als werkcomfort positief beïnvloeden. Qua prestatie zien we dat onder andere terug in minder typfouten en qua energie in fittere beeldschermwerkers.
 

Management rapportage module

Naast de WORK & MOVE client (voor individuele medewerkers), bestaat er ook een centrale management rapportage module, genaamd WORK & MOVE Analytics.

Met Analytics is het mogelijk inzicht te verkrijgen in het verbeterpotentieel en risico’s op groepsniveau. Op basis van deze objectieve data kan uw organisatie veel gerichter haar interventies, mensen en middelen inzetten.

WORK & MOVE Analytics is een SAAS-oplossing en is volledig privacy-proof. (GDPR).

 

Gold Certified Microsoft partner

Gold Certified partner is de hoogste accreditatie die Microsoft uitgeeft. Wij beschikken over de juiste kennis en kunde om oplossingen te bieden voor het Microsoft platform
 
Functionaliteiten Download proef versie Waar te koop
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus