Fix

De optimale bescherming voor de computer en meer ruimte op het bureau.

Fix
Met de CPU Holder (Fix of Slide Rotate) hang je jouw desktop computer onder jouw bureau en win je meer ruimte op jouw bureaublad of op de vloer onder jouw bureau. Je vergroot niet alleen jouw ruimte, je beschermt de desktop computer ook tegen stof en vloertrillingen en maakt hem daardoor veel duurzamer. De CPU Holder Fix is eenvoudig te verstellen met zijn riempjes en de installatie vergt niet veel inspanning. Met de CPU Holder Fix verleng je de levensduur van jouw desktop computer, bespaar je kostbare werkruimte en vergroot je de ruimte voor jouw benen.

Verleng de levensduur van het product.

Een desktop computer wordt vaak op de vloer onder het bureau geplaatst en hierdoor kan zich veel stof ophopen in de desktop computer. Met de CPU Holder Fix kan je de levensduur van jouw computer verlengen door de opname van stof en vuil van de vloer te verminderen. Ook vloertrillingen worden geminimaliseerd en het is niet nodig de computer te verplaatsen wanneer de vloer moet worden schoongemaakt.
bakkerelkhuizen
Maximaliseer jouw werkruimte.
Met de CPU Holder Fix kan je jouw desktopcomputer eenvoudig onder jouw bureau monteren. Zo creëer je meer ruimte op jouw bureau en houd je jouw werkoppervlak vrij van rommel. Als jouw desktopcomputer voorheen op de vloer stond, win je nu meer ruimte onder jouw bureau en kan je het extra vloeroppervlak gebruiken voor andere apparatuur, voor opslag of gewoon voor jouw benen.
Gemakkelijk aan te passen.
Je kunt de breedte en diepte van de riemen van de CPU houder eenvoudig verstellen. Geschikt zijn verschillende desktop en tower PC's voor een maximaal draagvermogen van 40 kg en een instelbereik van 1500 mm. Controleer de afmetingen zorgvuldig om zeker te zijn van compatibiliteit.

Eenvoudige installatie.
Alle benodigde montagemateriaal wordt bij de CPU Holder Fix geleverd. Het bevestigen van de computer aan de houder gaat snel en eenvoudig. Het stevige ontwerp zorgt voor voldoende steun om jouw computer aan de onderkant van jouw bureau te bevestigen.
Twee uitvoeringen
Er zijn twee versies. De Fix versie die zit vast aan het bureau en kan niet naar voren getrokken worden. De andere versie, de Slide Rotate, schuift de computer soepel in en uit het bureau (400 mm rail).

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.