De DXT Mouse lijkt niet goed te werken, wat kan ik doen?
  • Controleer of de DXT Mouse is opgeladen. Draai de DXT Mouse om en klik op een van de muis knoppen. Als de DXT mouse is opgeladen zal het rode licht gaan flikkeren. Als de muis niet is opgeladen, laad de DXT Mouse dan op via de bijgeleverde USB kabel. De computer moet aan staan om de DXT Mouse op te laden.
  • Probeer de DXT Mouse op een andere computer. Werkt het?
  • Zorg ervoor dat er geen andere muis drivers zijn geïnstalleerd op je computer. Het kan invloed hebben op de werking van de DXT Mouse.
  • Sluit de DXT Mouse opnieuw aan of start de computer opnieuw op.
De muis werkt niet meer na de slaapmodus van de computer.
Ga naar 'Device manager’ en open de ‘Universal serial Bus controllers’. Hier staan mogelijk meerdere keuzes van ‘USB Root hub’. Klik op de eerste mogelijkheid en ga via de rechter muis knop naar instellingen. Vervolgens klik je op ‘power’. Onder ‘Description’ kunt u de DXT Mouse vinden. Als de DXT Mouse niet onder deze ‘USB Root hub’ staat controleer je de andere ‘USB Root hub’ mogelijkheden. DXT Mouse gevonden, klik dan op ‘power management’ en vervolgens zet je de ‘save power’ uit.
De USB dongel herkent de DXT Mouse niet.
  1. Probeer de muis opnieuw op te starten.
  2. Herstart de muis door 4 seconden de DPI knop op de onderkant van de muis in te drukken.
  3. Na de 4 seconden gaat het rode led licht 5 keer knipperen. Dit geeft aan dat de muis uit gaat.
  4. Vervolgens klik je nog één keer op de DPI knop om de muis aan te zetten.
Is de DXT muis een ‘plug en play’?
Ja, de DXT Precision muis is direct bruikbaar. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd voordat deze gebruikt kan worden.
Kan de DXT muis door beide handen gebruikt worden?
De DXT is een symmetrisch model, dat door zowel de linker als de rechter hand kan worden gebruikt.

De muis kan worden gebruikt om herstel te bevorderen van schouder/pols klachten of ter voorkoming van.
Wat zijn de ondersteunde besturingssystemen?
Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Mac OS® 10.4 of hoger, Linux.
Welke DPI instellingen heeft de DXT muis?
De selecteerbare resoluties: 500, 1000, 1500 en 2000 DPI.

De selecteerbare resoluties zijn aan de onderzijde van de muis snel en handmatig in te stellen naar persoonlijke wensen.