De DXT Mouse lijkt niet goed te werken, wat kan ik doen?
  • Probeer de DXT Mouse op een andere computer. Werkt het?
  • Zorg ervoor dat er geen andere muis drivers zijn geïnstalleerd op je computer. Het kan invloed hebben op de werking van de DXT Mouse.
  • Sluit de DXT Mouse opnieuw aan of start de computer opnieuw op.
De muis werkt niet meer na de slaapmodus van de computer.
Ga naar ‘Device manager’ en open de ‘Universal serial Bus controllers’. Hier staan mogelijk meerdere keuzes van ‘USB Root hub’. Klik op de eerste mogelijkheid en ga via de rechtermuisknop naar instellingen. Vervolgens klik je op ‘power’. Onder ‘Description’ kunt u de DXT Mouse vinden. Als de DXT Mouse niet onder deze ‘USB Root hub’ staat controleer je de andere ‘USB Root hub’ mogelijkheden. DXT Mouse gevonden, klik dan op ‘power management’ en vervolgens zet je de ‘save power’ uit.
Is de DXT muis een ‘plug en play’?
Ja, de DXT Precision muis is direct bruikbaar. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd.
Kan de DXT muis door beide handen gebruikt worden?
De DXT is een symmetrisch model, dat u zowel met de linker als de rechter hand deze muis kunt gebruiken.

De muis kan worden gebruikt om herstel te bevorderen van schouder/pols klachten of ter voorkoming van.
Wat zijn de ondersteunde besturingssystemen?
Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Mac OS® 10.4 of hoger, Linux.
Welke DPI instellingen heeft de DXT muis?
De selecteerbare resoluties zijn: 500, 1000, 1500 en 2000 dpi.

De selecteerbare resoluties zijn aan de onderzijde van de muis snel en handmatig in te stellen naar persoonlijke wensen.