De gebruiker van de Evoluent D verticale muis heeft mogelijk de verkeerde driver geïnstalleerd, de VM3 driver.

Ga naar het configuratie scherm om het bestaand besturingsprogramma van de Evoluent D verticale muis te verwijderen of te vervangen. Installeer dan VM4 driver, for windows 7 , 32 bites of 64 bites.

De Evoluent D verticale muis moet altijd op de zelfde poort worden aangesloten. Wijzig de poorten niet na het installeren van het besturingsprogramma, dan zal het alsnog niet werken.
De muis reageert niet wanneer deze aangesloten wordt op de pc
Dit kan verschillende oorzaken hebben, de volgende opties kunt je proberen: Probeer de muis op een andere USB-poort aan te sluiten. Het liefst eentje die direct op de PC is aangesloten. Start daarna je computer opnieuw op.
De verkeerde driver ingesteld, wat nu?
Het kan gebeuren dat u niet meer de juiste driver hebt. Wellicht is er een vernieuwde versie van gekomen of heeft u perongeluk de verkeerde driver geïnstalleerd.

Volg de volgende stappen om de verkeerde driver te verwijderen:

Win 7: Ga naar Configuratiescherm, Programma's en onderdelen, klik op Evoluent Mouse Manager en klik op Verwijderen.

Win 10: Startmenu, Instellingen, Systeem, Apps & Functies, klik op Evoluent Mouse Manager en klik op Verwijderen.

Nadat u dit gedaan hebt u kunt u de juiste driver installeren. Deze vindt u hier.

Hoe installeer ik de juiste driver?
De juiste driver installeert u hier.

Wat voor sensor wordt er gebruikt?
De Evoluent D beschikt over een lasersensor en optisch scrollwiel.
Welke maat is geschikt voor mijn hand?
De small variant is geschikt voor handen kleiner dan 178 mm.

De medium variant is geschikt voor handen tussen de 178 mm en 198 mm.

De large variant is geschikt voor handen groter dan 198 mm.

Dit wordt gemeten vanaf de top van uw middelvinger, tot aan het begin van de pols.