De Evoluent 3 Right komt niet langs de Windows testen
Wanneer er geen meldingen komen over het sturingsprogramma onder het installeren, klikt u op doorgaan.

De muis werkt goed bij de meeste Windows systemen. Voor de zekerheid, stopt u de automatische installatie.

Ga naar start, All Programms, Accessories, Systeemtools, System Restore, herstelpunt instellen, en installeer de muis.

Als er nog problemen na het installeren ontstaan, kan het systeem hersteld worden tot een bepaald punt, onder System Restore.
Op welke besturingssystemen kan de Evoluent3 gebruikt worden?
Windows
▪ Driver voor Windows XP, Vista, Win 7 en 8 in 32/64 bit bijgesloten voor het programmeren van de 6 knoppen. De driver is niet vereist. De Evoluent3 heeft zonder driver nog steeds de basisfunctionaliteiten.
▪ Alleen USB; niet compatibel met PS2 adapters. Compatibiliteit met USB KVM switches mogelijk, maar is niet gegarandeerd.

Mac

▪ Basisfunctionaliteit in OS X of nieuwer zonder driver

UNIX

Evoluent3 is niet compatibel met UNIX.

Linux

▪ Basisfunctionaliteiten zonder driver.

Waarom beweegt de wijzer uit zichzelf?
Een reflecterend oppervlak kan ervoor zorgen dat de muis niet goed werkt. Zorg er dan voor dat de Evoluent op een niet-reflecterende ondergrond wordt geplaatst. Bijvoorbeeld een muispad.
Wat zijn de standaard functies van de toetsen in Windows als de Evoluent muis niet is geïnstalleerd?
• Scroll knop – klik met de middelste muis knop
• Middelste knop - Klik met rechtermuisknop
• Onderste knop – terug
• ‘duim’ knop - vooruit