HandshoeMouse Shift Bluetooth

Een ergonomische muis die perfect past als een handschoen.

HandshoeMouse Shift Bluetooth

Extra comfort en een meer ontspannen houding

Een licht schuin geplaatste palm en vinger ondersteunende computermuis vereist de minste spieractiviteit in de hand en resulteert in minder neurale prikkeling. Bovendien kan de HandshoeMouse Shift eenvoudig worden omgeschakeld van links naar rechts, zodat je de muis afwisselend met beide handen kunt gebruiken. Dankzij bluetooth kan je de HandshoeMouse Shift gebruiken via eenvoudige digitale draadloze communicatie zonder storende kabel. Met de HandshoeMouse Shift verminder je de spieractiviteit in jouw hand en vingers, en werk je comfortabeler, -natuurlijker en -ergonomischer.

Ontwikkeld door wetenschappelijk onderzoek.

De HandshoeMouse is ontwikkeld door een Nederlandse medische universiteit in Rotterdam en is bijna twee jaar lang getest in verschillende grote organisaties. Tijdens deze tests hebben veel mensen die last hadden van RSI of carpaal tunnel syndroom, verbeteringen kunnen waarnemen door het gebruik van de HandshoeMouse Shift.

Het ontwerp van de muis ondersteunt de hand, vingers en duim perfect. Vooral de verbeterde duimsteun op de HandshoeMouse Shift ontlast het duimgewricht. In plaats van de muis vast te pakken in een gespannen houding, zorgt de ondersteuning over het hele oppervlak van hand, vingers en duim ervoor dat de druk wordt verdeeld over een groot gebied van de hele hand in een natuurlijke en aangename hoek van 25 graden. Overmatige spierspanning wordt voorkomen.

Ergonomische achtergrond

Uit een studie is gebleken dat zeer intensief gebruik van de vinger bij het hanteren van een gewone computermuis, zoals bij e-learning, kan leiden tot hand- of vingerpijnen die uiteindelijk resulteren in chronische klachten. Een statisch en dynamisch gestabiliseerde vinger- en handpalmboog is nodig om klachten te voorkomen (K.J. van Zwieten et al.: Functions of some finger joints while handling the PC mouse, and their possible relevance for computer aided learning, 2010.).

Biomechanisch onderzoek heeft aangetoond dat een palmondersteunend oppervlak een betere oplossing biedt om nek-, schouder-, arm- en handklachten te voorkomen. Daarom wordt aanbevolen een computermuis te gebruiken, die de grijpkrachten om de muis vast te houden minimaliseert of zelfs elimineert. (K.J. van Zwieten et al.: Health – the base of human potential: problems and ways to solve them, 2011.).

De beste ondersteuning voor jouw hand, vingers en duim.

De hand ligt op de HandshoeMouse Shift van vingers tot pols in een hoek van 25 graden. Dankzij de gepatenteerde vorm is het niet nodig om de muis vast te pakken en de vinger op te tillen, wanneer je de muis bedient. Je glijdt gewoon met de muis over het oppervlak en minimaliseert contactirritatie van de huid door het oppervlak.

De knoppen op de HandshoeMouse Shift zijn in lijn met de vingers gepositioneerd. Minimale schakelkrachten en geen reactiekrachten in de vingers zijn nodig, en de unieke duimsteun voorkomt vastgrijpen. De muis heeft een linker- en rechter klikknop en een scroll-wiel. De speciale ergonomische vorm van de HandshoeMouse Shift, inclusief het duimplateau, zorgt ervoor dat jouw hand kan ontspannen en voorkomt overmatige duimactie.

Shift van links naar rechts.

Het ontwerp van de HandshoeMouse Shift maakt één muis geschikt voor zowel rechtshandige als linkshandige mensen. De HandshoeMouse Shift heeft een extra knop aan de onderkant van de muis om te wisselen tussen links en rechts. Je kunt gedurende de dag gemakkelijk wisselen tussen jouw linker- en rechterhand. De spieractiviteit kan worden verdeeld over beide armen en handen. Dit vermindert het risico op RSI en je kunt comfortabeler werken.

• De beweging van de onderarm en pols tijdens het gebruik van de HandShoeMouse Shift bevordert de bloedcirculatie.
  • Daarnaast voorkomt de licht hellende stand van de hand met 25 graden en dat de hand volledig op de muis rust, knikken of afknellen van bloedvaten.
Bluetooth verbinding & functies.
De HandShoeMouse Shift maakt gebruik van een Bluetooth 5.0 verbinding. De gebruiksduur is ongeveer vier tot zes weken, wanneer de muis volledig is opgeladen. Je kunt hem ook gebruiken terwijl hij aan het opladen is met de meegeleverde USB kabel. Ga direct aan de slag met jouw HandShoeMouse Shift dankzij Plug & Play. Deze ergonomische muis heeft een vaste aanwijzersnelheid van 1000 (DPI) en is perfect afgestemd op comfortabel en efficiënt muiswerk.
Ontwerp.
De HandShoeMouse Shift wordt geleverd in de tijdloze kleur mat zwart, en het materiaal is duurzaam. De speciale ergonomische vorm is verder ontwikkeld op basis van de ervaringen met de originele HandShoeMouse. Het vernieuwde ontwerp van de HandShoeMouse Shift biedt nog meer ondersteuning voor jouw duimgewricht. Het gepatenteerde ontwerp heeft de focus op ergonomie, en voorkomt niet alleen spieractiviteit maar verlaagt deze ook.
bakkerelkhuizen
Past als een handschoen.
De HandShoeMouse Shift is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Voor een perfect ergonomisch gebruik van deze muis is het belangrijk dat je de juiste muismaat kiest voor jouw hand. Met de maattabel kan je eenvoudig de juiste muisversie vinden die bij jouw hand past.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal