De Penclic Mouse lijkt niet goed te werken, wat kan ik doen?
- Controleer of de Penclic Mouse is opgeladen. Controleer de batterij. Wanneer de batterij is opgeladen zal het LED lampje groen licht geven. Wanneer de batterij moet worden opgeladen zal het LED lampje rood licht geven. - Sluit de Penclic Mouse Receiver opnieuw aan.
Hoe pas ik de dpi instellingen van de muis aan (snelheid/gevoeligheid)?
De dpi instellingen kunnen worden gewijzigd door gedurende 3 seconden gelijktijdig de linker en de rechter knop in te drukken. De instellingen zijn tussen de 800-2400 dpi (800 – 1200 – 2400 dpi, met 1200 dpi als standaard).
Hoe ver weg werkt de draadloze pengreep muis?
De draadloze Penclic Mouse™ heeft een minimum bereik van 5 meter.
Hoe weet ik wanneer de batterij moet worden verwisseld?
Wanneer de batterij moet worden verwisseld geeft het LED lichtje op de muis rood aan. Wanneer de batterij opgeladen is, zult u een groen LED lichtje waarnemen. Met dagelijks gebruik van de muis duurt het ongeveer 3 maanden voordat vervanging/opladen nodig is.
Wat zijn de ondersteunde besturingssystemen?
De platforms van de pengreep muis werken bij alle besturingssystemen met HID 1.1. Het werkt bij Windows XP of nieuwere versies, Mac OSX versie 10.1 of nieuwer en de meeste Linux/BSD.