Hoe pas ik de dpi instellingen van de muis aan (snelheid/gevoeligheid)?
De dpi-switch bevindt zich onder de muis. De instellingen zijn tussen de 800-2400 dpi (800 – 1200 – 2400 dpi, met 1200 dpi als standaard).
Is de Penclic Mouse geschikt voor links en rechts handige gebruikers?
Nee, deze pengreep muis is alleen geschikt voor rechtshandige gebruikers.
Wat zijn de ondersteunde besturingssystemen?
De platforms van de Penclic Mouse werken bij alle besturingssystemen met HID 1.1. Het werkt bij Windows XP of nieuwere versies, Mac OSX versie 10.1 of nieuwer en de meeste Linux/BSD.