Probeer het toetsenbord op een andere USB-poort aan te sluiten. Het liefst eentje die direct op de PC is aangesloten. Start daarna uw computer opnieuw op.
Hoe activeer / deactiveer ik de Num Lock toets bij opstarten PC?
Bij moderne besturingssystemen (Win. 7 en 8) hoeft u de num lock bij opstarten maar één keer uit te zetten, daarna onthoud de computer automatisch dat num lock uit moet staan bij opstart.
Bij oudere besturingssystemen kunt u de BIOS aanpassen, dit kan het beste gedaan worden door iemand van de IT afdeling, niet door gebruikers zelf, om problemen in de Bios te voorkomen.

Microsoft Windows NT, 2000 en XP gebruikers:
Klik Start, klik Run, en type regedit om de Windows registry editor te openen.
In de registry, open de onderstaande folders:
HKEY_CURRENT_USER
Control Panel
Keyboard

In de keyboard folder, is er een tab "InitialKeyboardIndicators" met een waarde van 0, 1, of 2. Hierbij de betekenis van de waarden.
0 = Num Lock is turned OFF after the logon.
1 = Disable Num Lock.
2 = Numlock is turned ON after the logon.
Hoe kun je het € teken krijgen?
Ctrl. + Alt. + 5 (of E)
Met welke besturingssystemen is het C-board 810 compatible?
Windows 98, XT, 2000, Vista, Win. 7, 8 en 10.
Wat andere besturingssystemen aangaat, zoals Mac, Linux etc, is het zo dat het S-board in principe werkt, zolang het systeem USB keyboards ondersteund worden.
Het kan echter zo zijn dat de sneltoetsen (copy, paste, multimedia toetsen etc.) niet goed werken op niet-windows besturingssystemen.
Vereist het toetsenbord speciale drivers?
Het toetsenbord is plug en play en maakt gebruik van de standaard keyboard en HID drivers dit aanwezig zijn in het besturingssysteem.
Wat zijn de verschillen tussen het C-Board 810 en het S-Board 840
C-Board 810

Layout
- Pijltjes toetsen ‘geïntegreerd’.
- Geen ruimte tussen functietoetsen (F1, F2, enz.) en het alfanumerieke deel
- Bracket/backslash toets anders geplaatst

Specs
Breedte: 320 mm
Hoogte: 25 mm
Diepte: 163 mm
Gewicht: 550 gram

- Geen bijpassend numeriek toetsenbord
- Geen usb hubs
- 3 multimedia toetsen

S-Board 840

Layout

- Pijltjes toetsen gemakkelijk vindbaar doordat ze naar beneden versprongen zitten.
- Ruimte tussen functietoetsen (F1, F2, enz.) en het alfanumerieke deel, om typefouten te voorkomen
- Bracket/backslash toets anders geplaatst

Specs
Breedte: 305 mm
Hoogte: 20 mm
Diepte: 165 mm
Gewicht: 480 gram

- Bijpassend numeriek toetsenbord
- 2 usb hubs
- 12 multimedia toetsen