Windows Vista, 7, 8 en 10. Mac OS 10.5.x of hoger. Wat andere besturingssystemen als Linux, Android, IOS etc. betreft, is het zo dat het keyboard in principe werkt, zolang het systeem USB keyboards ondersteunt. Het kan echter zo zijn dat de sneltoetsen (multimedia toetsen etc.) niet goed werken op niet-Windows besturingssystemen.
Vereist het toetsenbord speciale drivers?
Het toetsenbord is plug en play en maakt gebruik van de standaard keyboard en USB drivers dit aanwezig zijn in het besturingssysteem.