Hoe gebruik ik de FN-functies op mijn GO!2 toetsenbord?
Om de FN functies te activeren op uw Goldtouch Go!2 toetsenbord, drukt u op en de FN-toets (houd deze gedurende de actie ingedrukt) en selecteer de volgende FN functies:

Hoe kan ik het toetsenbord omschakelen tussen een PC en MAC modus?
Om te kiezen tussen PC en MAC modus, gebruik de schakelaar op de achterkant van het toetsenbord om een besturingssysteem te selecteren. Het toetsenbord staat standaard op PC modus.
Hoe koppel je het toetsenbord?
  1. Zet het toetsenbord aan door middel van de power switch.
  2. Druk linker Ctrl, linker Alt, linker Shift en pijltje naar boven tegelijk in.
  3. Laat pijltje naar boven als eerste los, dan de rest van de toetsen.
  4. Een groen lampje zal knipperen.
  5. Volg de benodigde stappen voor het toevoegen van een apparaat op de PC.
  6. Het lampje zal uitgaan na een succesvolle koppeling, of na een time-out fout.
Met welke besturingssystemen is het toetsenbord compatible?
Windows Vista, 7, 8 en 10. Mac OS 10.5.x of hoger. Wat andere besturingssystemen als Linux, Android, IOS etc. betreft, is het zo dat het toetsenbord in principe werkt, zolang het systeem USB keyboards ondersteunt. Het kan echter zo zijn dat de sneltoetsen (multimedia toetsen etc.) niet goed werken op niet-Windows besturingssystemen.
Vereist het toetsenbord speciale drivers?
Het toetsenbord is plug en play en maakt gebruik van de standaard keyboard en HID / bluetooth drivers die aanwezig zijn in het besturingssysteem.
Wat betekenen de LED indicaties?
Het gaat hier om LED de boven het connectie en batterij symbool.

Rood aan: Batterij wordt opgeladen
Groen aan: Batterij is opgeladen
Rood knippert 1x per toetsaanslag: Batterij is bijna leeg en dient opgeladen te worden.
Rood knippert 2x per toetsaanslag: Batterij is leeg en kan pas gebruikt worden na opladen.
Groen knipperen: Bluetooth koppeling proces actief.