Probeer het toetsenbord op een andere USB-poort aan te sluiten. Het liefst eentje die direct op de PC is aangesloten. Start daarna uw computer opnieuw op.
Het Numerieke toetsenbord werkt niet goed / de led lampjes branden, maar het numerieke deel reageert niet?
Dit kan als volgt opgelost worden. Haal de USB kabel uit de USB poort. En duw daarna op de ‘reset’ knop, deze kan gevonden worden op de onderkant van het numerieke toetsenbord.

Duw op dit knopje middels een dunne punt, bijvoorbeeld een paperclip. Doe daarna de USB stekker weer in de USB poort. In de meeste gevallen werkt het Numerieke toetsenbord weer naar behoren.
Met welke besturingssystemen is het S-board 840 compatible?
Windows 98, XT, 2000, Vista, Win. 7, 8 en 10.
Wat andere besturingssystemen aangaat, zoals Mac, Linux etc, is het zo dat het S-board in principe werkt, zolang het systeem USB keyboards ondersteund worden.
Het kan echter zo zijn dat de sneltoetsen (copy, paste, multimedia toetsen etc.) niet goed werken op niet-windows besturingssystemen.
Ondersteund het Numerieke toetsenbord Virtual- of Externe Desktop omgevingen?
 VDI's zoals Citrix, WMware en Parallels worden helaas niet ondersteund.