Bij moderne besturingssystemen (Win. 7 en 8) hoeft u de num lock bij opstarten maar één keer uit te zetten, daarna onthoud de computer automatisch dat num lock uit moet staan bij opstart.
Bij oudere besturingssystemen kunt u de BIOS aanpassen, dit kan het beste gedaan worden door iemand van de IT afdeling, niet door gebruikers zelf, om problemen in de Bios te voorkomen.
Microsoft Windows NT, 2000 en XP gebruikers:

Klik Start, klik Run, en type regedit om de Windows registry editor te openen.
In de registry, open de onderstaande folders:
HKEY_CURRENT_USER\
Control Panel\
Keyboard\
In de keyboard folder, is er een tab "InitialKeyboardIndicators" met een waarde van 0, 1, of 2. Hierbij de betekenis van de waarden.
0 = Num Lock is turned OFF after the logon.
1 = Disable Num Lock.
2 = Numlock is turned ON after the logon.
Hoe weet ik dat S-board 860 volledig is opgeladen?
Tijdens het opladen knippert het rechterlampje groen. Als toetsenbord klaar is blijft het groen branden
Hoeveel apparaten kan ik achtereenvolgend aansluiten? / Wat is het geheugen van de S-board 860 Rechargeable?
Wanneer u het S-Board 860 Rechargeable wilt gebruiken moet u eerst een connectie maken tussen het toetsenbord en het betreffende apparaat ( bv. Laptop ). Het S-board heeft een geheugen om de connectiegegevens van 4 apparaten op te slaan, natuurlijk kunt u een vijfde apparaat aansluiten, dan worden echter de gegevens van het eerste apparaat automatisch overschreven.
Wat kan ik doen om problemen met de s-board 860 op te lossen?

1 Lees de gebruiksaanwijzing goed door; volg de installatie voorschriften stap voor stap.
2 Laat de batterij bij het eerste gebruik 8 uur op, dit om de maximale levensduur te behalen.
3 Wanneer koppelen via de Bluetooth mislukt; Zorg ervoor dat alle Bluetooth keyboards op de computer zijn verwijderd. Ga naar Start> Apparaten en printers> verwijder andere Bluetooth toetsenborden. Vervolgens maak je opnieuw contact via de Bluetooth met het apparaat.
4 Installeer het nieuwste Bluetooth sturingsprogramma op pc/laptop/tablet, dit sturingsprogramma kan worden gevonden op de website van de fabrikant (Dell,HP,Toshiba, Lenovo enz.). Als dit niet helpt installeer ook de nieuwste ‘firmware’ voor de Bluetooth ontvanger.

Belangrijk:
1.Zet het toetsenbord uit als je onderweg bent en in je tas zit; om het leeglopen van de batterij te voorkomen.
2.Er is een maximum aan koppelingen die het S-board 860 kan onthouden, dit zijn 4 apparaten. U kunt een vijfde apparaat aansluiten, dan worden echter de gegevens van het eerste apparaat automatisch overschreven. Wanneer u gebruik wilt maken van het 1ste apparaat moet opnieuw een koppeling worden gemaakt.