Heeft dit toetsenbord een QWERTY of AZERTY indeling?
We hebben dit toetsenbord in beide indelingen.

Dit toetsenbord is er beschikbaar in diverse lay-outs, geschikt voor verschillende landen.
Heeft het toetsenbord verlichte toetsen?
 Nee, dat heeft dit toetsenbord niet.
Hoe zet ik de Num Lock aan?
U zet deze aan door op sneltoets Num Lock te klikken.

Vervolgens houdt u de Fn toets ingdrukt en tegelijkertijd drukt u op het gewenste getal op uw toetsenbord.
Met welke besturingssystemen is het toetsenbord compatible?
Het UltraBoard 950 Wired is compatible met:
  • Windows Vista, 7, 8 en 10
  • Mac OS 10.5.x of hoger
  • Linux
  • Android
  • IOS etc.
In principe is het zo dat het toetsenbord werkt zolang het systeem USB toetsenborden ondersteunt. Het kan echter zo zijn dat de sneltoetsen (multimedia toetsen etc.) niet goed werken op niet-Windows besturingssystemen.
Waarom reageert het toetsenbord niet wanneer deze wordt aangesloten?
Dit kan verschillende oorzaken hebben, de volgende opties kunt u proberen:

Probeer het toetsenbord op een andere USB-poort aan te sluiten. Het liefst eentje die direct op de PC is aangesloten.