Heeft het toetsenbord een USB poort?
 Ja, het UltraBoard 960 Standaard Compact heeft 2 USB-poorten.
Heeft het toetsenbord verlichte toetsen?
Nee, dat heeft dit toetsenbord niet.
Het toetsenbord reageert niet goed. Wat nu doen?
Dit kan verschillende oorzaken hebben, de volgende opties kunt u proberen:

Probeer het toetsenbord op een andere USB-poort aan te sluiten. Het liefst eentje die direct op uw PC of laptop is aangesloten.

Start daarna de computer opnieuw op.
Hoe activeer ik de NumLock?
U zet de NumLock aan door op de sneltoets Num Lock te klikken.

Vervolgens drukt u op het gewenste getal op uw toetsenbord.

Hoe activeer ik het toetsenbord?
Sluit het UltraBoard 960 Standard Compact Toetsenbord aan op uw PC of laptop met de geïntegreerde USB-kabel. Vervolgens zal het toetsenbord binnen enkele seconden werken.
Hoe gebruik ik ASCII codes zoals Alt cijfercombinaties?
Type: Alt code (bijv. 127) het symbool of de letter verschijnt dan direct, wanneer dit niet het geval is typt u dan nog eens: ENTER-toets.

De code (bijv. 127) moet u intypen middels het geïntegreerde numerieke deel, dus wanneer u de ‘1’ wilt intypen moet u: Alt ‘49’ intypen, etc.
(NumLock hoeft niet aan te staan).

Een lijst met alle Alt-codes is hier te vinden.
Hoe werken de multimedia toetsen?
De functietoetsen F7, F8, F9, F10, F11, F12 ondersteunen multimediagebruik van
Windows. Houdt de Fn toets ingedrukt en druk vervolgens op F7 t/m F12 om deze
functies te gebruiken.
Hoeveel cm smaller is het UltraBoard 960 t.o.v. een "standaard toetsenbord?
Dit is ongeveer 8-10 cm.
Hoeveel sneltoetsen zijn er? En welke?
Het UltraBoard 960 heeft 5 sneltoetsen: ScrollLock, PauseBreak, Mail, PrtScr en NumLock.
Hoeveel toetsen heeft het toetsenbord?
 102
Is het toetsenbord direct te gebruiken of vereist het speciale drivers?
Dit toetsenbord is “plug & play” dus wacht even een paar seconden en dan detecteert uw computer het toetsenbord en kunt u gaan typen.
Is het toetsenbord in hoogte verstelbaar?
 Ja, het toetsenbord bevat 2 pootjes waardoor u het toetsenbord licht naar u toe kunt kantelen.
Moet ik het toetsenbord aan-/uitzetten?
Nee, het toetsenbord verbindt zich automatisch wanneer het door de USB kabel wordt aangesloten. Wanneer de USB kabel uit de USB poort wordt verwijderd wordt ook automatisch de verbinding verbroken. U hoeft daarom niet door middel van een aan/uit knop het toetsenbord uit te zetten.
Moeten er batterijen in het toetsenbord?
Nee, dit toetsenbord heeft geen batterij(en) (nodig).
Waarom zijn de toetsen wit met zwarte letters?
De toetsen van dit compacte toetsenbord hebben een lichte kleur met donkere letters. Dit heeft als ergonomisch voordeel een beter contrast en veel minder reflectie. De donkere letters op de lichte achtergrond van het toetsenbord vergemakkelijken het lezen en zorgen daarnaast voor een hogere productiviteit.
Wat is de lengte van de USB-kabel?
 150 cm
Wat is het belangrijkste verschil met het UltraBoard 950?
Het belangrijkste verschil is dat het UltraBoard 950 géén numeriek gedeelte aan de rechterkant van het toetsenbord heeft en het UltraBoard 960 wel.

Daarnaast is het UltraBoard 960 enkel in een bedrade variant beschikbaar. Het UltraBoard 950 kent naast een bedrade variant ook een wireless (bluetooth) variant.
Wat zijn concave toetsen?
Het oppervlak van de toetsen zijn zo gemaakt dat uw vingers automatisch naar het midden van de toets geleid worden, wat het typen bevordert.