UltraStand Universal

Geïntegreerde laptopstandaard, altijd bij je!

UltraStand Universal
Deze laptopstandaard is geschikt voor een breed scala aan laptopmodellen van 13 tot 16 inch. De UltraStand Universal kan gemakkelijk op de laptop worden bevestigd dankzij de plak strips. Je zult niet eens merken dat je de UltraStand Universal bij je draagt dankzij het extreem lichte gewicht (89 gram) en de dikte (2 mm). Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal maakt de UltraStand Universal zeer deukbestendig en zeer stabiel. Stel eenvoudig de optimale hoogte in tussen 95 en 160 mm via de flexibele band met magneetsluiting aan de voorzijde. Vergeet voortaan nooit meer jouw laptopstandaard voor jouw mobiele werk en ga overal in een gezondere, comfortabelere houding werken.

Integreert perfect met jouw laptop.

Nadat je hebt gecontroleerd of jouw laptopmodel geschikt is, kan je de UltraStand Universal eenvoudig in het midden van de onderkant van de laptop bevestigen met behulp van de verwijderbare plak strips. De laptopstandaard is met 2 mm ultradun en vormt een eenheid met jouw laptop. Dankzij de magnetische sluiting merk je niet eens dat hij vastzit. Vanaf nu zal je jouw laptopstandaard nooit meer vergeten.
  • De lijm plakt optimaal op plastic. Mocht je de UltraStand ooit moeten verwijderen, dan zal de laptop niet beschadigen.

Ergonomische achtergrond

1.  Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Wettelijke vereisten
De laptop is niet geschikt voor langer gebruik zonder externe apparatuur. Als de laptop langer dan twee uur achtereen wordt gebruikt, zijn externe apparaten nodig om aan de wettelijke eisen en praktijkrichtlijnen te voldoen. Om langdurig comfortabel en productief met een laptop te kunnen werken, zijn een laptopstandaard, een externe muis en een extern toetsenbord dus onontbeerlijk. Als je een externe monitor gebruikt en het laptopscherm op dezelfde hoogte plaatst, kunnen beiden ook als dubbel scherm worden gebruikt (bron: Nederlandse Arbeidsomstandighedenregeling (art. 5.1).

In een paar seconden een ergonomische opstelling.

Open eerst jouw laptop zoals je gewend bent en breng jouw laptop vervolgens op de juiste ergonomische hoogte. Maak gewoon de flexibele hoogteverstelling los van de magnetische vergrendeling aan de onderkant. Kies vervolgens een van de zes hoogtes en stel jouw persoonlijke optimale hoogte in tussen 95 mm en 160mm. De zeer stabiele standaard en de antislip voetjes aan de onderzijde beloven een stevige werkopstelling voor jouw laptop op elk oppervlak.

• Stel jouw laptopscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.
Juiste hoogte en afstand.
Wil je de juiste hoogte en hoek voor uw laptopscherm kiezen, en de kijkafstand verkleinen? Met de UltraStand Universal voorkom je onnodig buigen van nek en rug zodat je niet "in het beeldscherm duikt". De UltraStand Universal ondersteunt een gezondere werkhouding en vermindert fysiek ongemak.  Dit zal leiden tot een comfortabele en productieve manier van werken.
Gemaakt van hoogwaardig, uniek aluminium sandwichmateriaal.
Dit unieke materiaal, dat ook in de auto-industrie wordt gebruikt, is lichter dan aluminium en bestand tegen deuken en krassen. Het aluminium sandwich materiaal maakt de UltraStand Universal dus zeer duurzaam. Het open ontwerp van de laptopstandaard geeft voldoende ventilatieruimte, zodat uw laptop koel blijft.

bakkerelkhuizen
Mobiel werken.
De UltraStand Universal is ideaal voor mobiel beeldschermwerk. Met de geïntegreerde UltraStand Universal hoef je geen aparte laptopstandaard in jouw tas mee te nemen, hij is altijd bij de hand. Hij is ultradun en superlicht en daardoor ruimtebesparend. Of je de laptopstandaard nu op kantoor, op de universiteit of thuis gebruikt, je kunt hem gewoon overal gebruiken waar je jouw laptopwerk wilt doen. De UltraStand Universal is de perfecte metgezel wanneer je onderweg bent.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.