Automatische stand
Met de optie ‘’ Automatische stand ‘’ kunt u uw zit-sta bureau met een enkele muisklik of sneltoets (te weten: Ctrl + WIN + S) bedienen.
U kunt de bediening op ieder gewenst moment onderbreken door een willekeurige toets op het toetsenbord in te drukken.

Gebruik WORK & MOVE SitStandCOACH 1 jaar kosteloos?
U kunt WORK & MOVE SitStandCOACH 1 jaar kosteloos gebruiken door uzelf te registeren via de optie ‘’webactivatie’’ in de SitStandCOACH software zelf.

U vind ‘’webactivatie’’ in de software via Help – Toon licentie pagina

Met deze registratie dient u akkoord te gaan met onze licentie voorwaarden. Zo bent u automatisch ingeschreven voor onze digitale nieuwsbrief, uw data wordt periodiek geanonimiseerd geüpload voor rapportage doeleinden en verdere software optimalisatie.

Hoe verander ik mijn persoonlijke zit en/of sta hoogte?
Open het WORK & MOVE SitStandCOACH dashboard.
Ga naar instellingen >> bureau instellen en voer aldaar uw persoonlijke zit en sta hoogte in of doorloop de Wizard via ‘’Bureau instellingen’’

Hoe verander ik mijn taalvoorkeur?
Open het WORK & MOVE SitStandCOACH dashboard.
Ga naar instellingen >> eenheden instellen. Maak bij het veld ‘’taal’’ een keuze, via het dropdown menu.

Kan ik de WORK & MOVE SitStandCOACH gebruiken zonder connectie met elektrisch zit-sta bureau?
Ja, dit is mogelijk. De software biedt u bij de instellingen de mogelijkheid aan te geven dat u geen elektrisch zit-sta bureau heeft. In dat geval zal de software u adviseren om uw zit-sta tafel handmatig naar de zit-of stahoogte te brengen.
Kan ik de WORK & MOVE SitStandCOACH gebruiken zonder zit-sta bureau?
Ja, dit is mogelijk. De software biedt u bij de instellingen de mogelijkheid aan te geven dat u geen zit-sta bureau heeft. WORK & MOVE SitStandCOACH zal u in dat geval adviseren om in beweging te komen, te wandelen of van werkhouding te wisselen.
Wat is de duur van de proefperiode?
De proefperiode is 30 dagen vanaf het moment dat u start met de WORK & MOVE SitStandCOACH software.