Hoe ziet het back-up plan er uit?
Er is een point-in-time restore beschikbaar tot 7 dagen. Daarnaast wordt er wekelijke een back-up gemaakt welke tot 4 weken in het verleden bewaard worden.
Is er data inzichtelijk op gebruikersniveau?
Nee, WORK & MOVE Analytics is volledig GPDR(AVG)-proof. Bij het afsluiten van de verwerkersovereenkomst wordt in het contract opgenomen dat de gebruikersgegevens alleen inzichtelijk zijn op groepsniveau.

Bij dit groepsniveau kan vervolgens worden aangegeven hoeveel gebruikers er tenminste in een groep moeten zitten om over de groep inzicht te verkrijgen. Deze groepsgrootte is standaard 12 gebruikers. Dit aantal kan op uw verzoek naar boven worden bijgesteld.

Daarnaast wordt bij het afsluiten van de verwerkersovereenkomst vastgelegd of de gebruikers individueel via de WORK & MOVE client software toestemming voor data upload naar de server moeten geven.
Waar worden de WORK & MOVE Analytics gebruikersgegevens opgeslagen?
  • Voor klanten in de EU worden de gegevens opgeslagen in een Microsoft Azure datacentrum in Nederland.
  • Voor klanten in de USA worden de gegevens opgeslagen in een Microsoft Azure datacentrum in Illinois, USA.

Binnen deze datacentrums maakt BakkerElkhuizen gebruik van “App Service” en “Azure SQL Database”, welke worden gedekt door deze SLA: https://azure.microsoft.com/en-us/support/legal/sla/summary/

Deze datacentrums zijn compliant met vele wereldwijde (oa ISO 27001) en lokale standaarden, meer informatie vind u hier: https://azure.microsoft.com/en-us/overview/trusted-cloud/compliance/

Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen, meer informatie hierover treft u hier: https://docs.microsoft.com/en-us/azure/sql-database/transparent-data-encryption-azure-sql
Zijn mijn WORK & MOVE Analytics gegevens gescheiden van andere klanten?
Wanneer u gebruik gaat maken van WORK & MOVE Analytics krijgt u een eigen endpoint https://[customername].workandmove.com.

Achter dit endpoint wordt voor u als klant een eigen “App Service” en “Azure SQL Database” ingericht welke alleen door u als klant gebruikt wordt. De WORK & MOVE Analytics gegevens komen alleen in toegewijde klantomgeving terecht.