Tablet houders

Tablets zijn niet ergonomisch ontworpen omdat ze zo dichtbij in de hand liggen. Onze universele tablethouders bieden functies zoals hoogteverstelling en kanteling met behoud van volledige toegankelijkheid tot de tablet en het creëren van een ergonomische oplossing voor gebruik.

Neem contact op met onze productexperts

Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw behoeften past?

Contact us

Ergonomische tablet houders voor iedere werkplek
Steeds meer mensen gebruiken hun tablet intensief, thuis of op hun werk. Een tablet is ergonomisch echter minder geschikt om lang op te werken en veel op te typen. Door de tablet plat op tafel of schoot te plaatsen, buigt de gebruiker automatisch naar voren met als gevolg een extra belasting voor de rug, nek en schouders. Een tablet houder voorkomt deze extra belasting.

Een mobiele werkplek met een tablet houder
Een goede tablethouder plaatst de tablet hoger en onder een hoek zodat zowel de nekhouding als kijkhoek verbetert. Gebruik een los toetsenbord en muis (indien mogelijk) als er veel wordt getypt op de tablet.

Meer weten?
Slim werken met een tablet vergt wel de nodige kennis. Daarom hebben wij grondig onderzoek gedaan naar tabletgebruik en alles voor je op een rij gezet.

Meer informatie over werken met een tablethouder? Lees dan zeker deze whitepaper!

Whitepaper: hoe werk je comfortabel met een tablet?
Whitepaper: hoe werk je comfortabel met een tablet?

Deze whitepaper biedt een introductie in gezond en slim werken met de tablet. We...