Hoe bevestig ik de tablet aan de TabletRiser?
Bij de TabletRiser zit een suctionpad. Bij de eerste keer gebruik, verwijder je de beschermfolie van de suctionpad
en plak je deze op de achterkant van je Tablet. Vervolgens kan de tablet met suctionpad op de TabletRiser bevestigd worden. Bekijk ook de manual voor extra toelichting.
Is de tablet na bevestigen van de suctionpad ook nog los te gebruiken?
Ja, de tablet kun je van het glijstatief van de TabletRiser halen. Hiervoor hoeft niet de
suctionpad verwijdert te worden. Onder de suctionpad zitten voetjes waardoor de tablet op een tafel stabiel ligt.
Kun je de plak-pad (suctionpad) meerdere keren op de tablet plakken?
Nee, je kunt de plak-pad eenmalig plakken op een tablet.
Voor welke tablets is de TabletRiser geschikt?
De TabletRiser is geschikt voor alle soorten tablets van 9.7 tot 10.5 inch (max. afmetingen tablet: 320 x 195 mm)
Welk toetsenbord kan ik het best gebruiken met de TabletRiser?
Elk compact Bluetooth toetsenbord met maximale afmetingen van 310 x 170 x 18mm (b x d x h)
Zit er ook een toetsenbord bij de TabletRiser?
Nee, standaard wordt de TabletRiser zonder toetsenbord geleverd. Wel zit er een beschermende muismat bij.