Selecteer uw regio

UltraBoard 960

Een compact toetsenbord mét numeriek deel

  • Smaller ondanks dat het toetsenbord beschikt over een numeriek gedeelte is deze nog altijd aanzienlijk smaller dan een 'normaal' toetsenbord.
  • Concave toetsen het oppervlak van de toetsen is zo gemaakt dat uw vingers automatisch naar het midden van de toets geleid worden.
  • Grootte dankzij het compacte formaat past het toetsenbord in uw rugzak en is deze gemakkelijk mee te nemen.
  • Kleur er is gekozen voor witte toetsen met donkere opdruk. Onderzoek toont aan dat dit de productiviteit verbetert.
  • USB-hub 2 handig geplaatste USB-hub poorten.
  • Ideaal voor werknemers op een vaste werkplek die meer ruimte willen creëren op hun bureau.
Meer weten? Neem contact met ons op!
" Maar liefst 8 cm smaller dan een normaal toetsenbord "
Multifunctioneel Het UltraBoard 960 is ideaal voor werknemers die gewend zijn aan een numeriek deel op hun toetsenbord en voor werknemers op een vaste werkplek die meer ruimte willen creëren op hun bureau.
Multifunctioneel
Compact
Compact Het grootste verschil met een standaard toetsenbord is de optimale lay-out indeling, waardoor het UltraBoard 960 maar liefst 8 cm smaller is dan een 'normaal' toetsenbord!
Toetsaanslag De toetsen van het UltraBoard 960 kennen een lichte toetsaanslag. Dit komt door het toepassen van een schaarmechanisme in plaats van een traditioneel membraam. Hierdoor krijgt u een zeer fijne tactiele feedback.
Toetsaanslag
Concave toetsen
Concave toetsen Het oppervlak van de toetsen is zo gemaakt dat uw vingers automatisch naar het midden van de toets geleid worden, wat het typen bevordert.
Lichte toetskleur De donkere letters op de lichte achtergrond van het toetsenbord vergemakkelijken het lezen en zorgen daarnaast voor een hogere productiviteit.
Lichte toetskleur
2 USB poorten
2 USB poorten Het UltraBoard 960 beschikt over 2 handige USB-hub poorten waardoor u niet snel zonder te weinig aansluitmogelijkheden komt te zitten.
De afstand tussen de toetsen bedraagt tussen de 18 tot 20 mm (ISO 9241). Het letterdeel moet duidelijk gescheiden zijn van de functietoetsen (ISO 9241). Donkere letters op een heldere achtergrondkleur vergemakkelijken het lezen (ISO 9241), en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990). De middelste rij toetsen mag niet hoger dan 30 mm boven het bureauoppervlak liggen (DIN 2137). Het toetsenbord moet hellend kunnen worden geplaatst en mag geen geheel vormen met het beeldscherm (Council Directive 90/270/EEC). Lees kennisartikel Lees kennisartikel
Een compact standaard toetsenbord <br />voor de juiste ergonomische houding
Een compact standaard toetsenbord <br />voor de juiste ergonomische houding
Waar te koop Productleaflet
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus