Selecteer uw regio

UltraBoard 940 Compact Keyboard

BakkerElkhuizen introduceert het UltraBoard 940 Compact Keyboard. Een uniek ergonomisch toetsenbord dat zowel draadloos als met USB-kabel te gebruiken is. Met één druk op de knop kun je tot 5 draadloze Bluetooth-computers of mobiele apparaten verbinden en hier moeiteloos tussen schakelen.
Compact, ergonomisch en multi-pairing

Werken op 1 plek met 1 (vaste) computer is echt verleden tijd. Door de opkomst van mobiele apparaten en de beschikbaarheid van wifi werken we steeds vaker op verschillende plekken: kantoor, thuis of zelfs onderweg. Een tablet, laptop of smartphone geven ons de vrijheid om overal ons werk te doen. De laptop is ideaal om thuis te werken of op flexwerkplekken. Door het bluetooth toetsenbord UltraBoard 940 kun je met één druk op de knop wisselen tussen verschillende devices. Zo is er de mogelijkheid altijd en overal comfortabel en ergonomisch te werken.

Waar te koop


Voordelen UltraBoard 940 Compact Keyboard

Zowel wired als wireless connectiviteit
Het UltraBoard 940 biedt de gelegenheid om zowel met USB-kabel als draadloos (bluetooth) connectie te maken. Deze USB-kabel functioneert tevens als oplaadkabel.

Multi-pairing
Met behulp van multi-pairing is het mogelijk om het UltraBoard 940 tot maximaal 5 verschillende apparaten te koppelen. Hierdoor kun je eenvoudig (met een sneltoets) switchen tussen je PC, tablet, smartphone of een ander device.

Toetsgevoel
De toetsen van het UltraBoard kennen een lichte laptop-toetsaanslag, vanwege het toepassen van een schaarmechanisme in plaats van het traditionele membraan. Hierdoor krijgt men een zeer fijne tactiele feedback.
 

Mac en Windows OS compatible
Het UltraBoard 940 ondersteunt zowel de operating systemen van Mac als Windows. Met een simpele sneltoets kan men switchen tussen Windows en Mac layout.

Lichte toetskleur
Donkere letters op een lichte achtergrond vergemakkelijken het lezen en dragen bij aan een hogere productiviteit.

Ultra dun
Niet alleen door zijn compacte vorm, maar tevens door zijn ''dikte'' van slechts 19 mm is het UltraBoard een zeer comfortabel compact toetsenbord.
 


Waarom het UltraBoard 940 Compact Keyboard

Tegenwoordig kunnen we overal werken. Er zijn geen grenzen meer. Ook devices vormen geen belemmering: of we nu de notulen maken op de tablet, een mail sturen met de smartphone of een memo schrijven op de laptop. Doordat we overal kunnen werken, denken we niet altijd aan onze ergonomische werkhouding. Met het UltraBoard 940 kunnen we zowel met als zonder kabel werken en wisselen we eenvoudig tussen de verschillende apparaten. Vanwege zijn compacte vorm creëren we tevens een neutrale lichaamshouding.

Enthousiast geworden? Wil je dit toetsenbord voortaan gaan gebruiken?  Neem contact met ons op en  vraag naar de mogelijkheden.
Productpagina Waar te koop

Meer informatie

Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus