ErgoSlider Plus Underarm Support Asymmetrical

Ontworpen om steun en comfort te bieden aan jouw armen terwijl je aan jouw bureau en computer werkt.

ErgoSlider Plus Underarm Support  Asymmetrical
De ErgoSlider Plus Onderarmsteun is een nuttig accessoire voor iedereen die veel tijd doorbrengt aan een bureau met de computer en zijn comfort en productiviteit wil verbeteren en tegelijkertijd het risico op het ontwikkelen van pijn of ongemak wil verminderen. Het helpt je vooral wanneer je geen armleuningen op jouw stoel hebt of wanneer je staat. Door je armen op de ErgoSlider Plus Onderarmsteun te laten rusten, worden de nek- en schouderspieren meer ontspannen, en blijf je in een betere lichaamshouding. Hij is geoptimaliseerd voor een tafelbladdikte van ongeveer 2 cm.
Een betere houding aanmoedigen
De ErgoSlider Plus Onderarmsteun stimuleert een meer rechte en neutrale houding, waardoor slungeligheid en andere slechte houdingsgewoonten die kunnen bijdragen tot pijn en ongemak worden voorkomen.

Vermindert de belasting voor nek en schouders
Door je armen en nek te ondersteunen, schouders en bovenrug minder te belasten, helpt de ErgoSlider Plus Underarm Support ongemak en pijn te voorkomen die kunnen ontstaan bij langdurig computergebruik.
 
bakkerelkhuizen
Meer steun tijdens het staan
Bij de overgang van zitten naar staan kunnen de armleuningen van je bureaustoel niet volgen. De ErgoSlider Plus Underarm Support daarentegen wordt bevestigd aan jouw tafelblad en ondersteunt je dus ook bij staand werken.
 
Negatieve gevolgen van verkeerde armleuningen
Uit studies blijkt dat verkeerd geplaatste armleuningen van bureaustoelen zelfs negatieve gevolgen kunnen hebben voor de gebruikers ervan. Dit vormt een groot risico, vooral voor zeer slanke en kleine mensen, aangezien de configuratiemogelijkheden van de meeste bureaustoelen gebaseerd zijn op de populatie tussen het 5e en het 95e percentiel. In dit geval is de ErgoSlider Plus Onderarmsteun vaak de betere oplossing.

Productiviteit is essentieel
De ErgoSlider Plus Underarm Support vermindert ongemak en belasting en kan je helpen comfortabeler en efficiënter te werken, waardoor jouw productiviteit en concentratie kunnen toenemen.

Ergonomische Achtergrond

Voor een gezonde werkhouding bij het gebruik van een toetsenbord en muis is het essentieel om voldoende ondersteuning te bieden aan de armen. Een polssteun kan hierbij van pas komen, aangezien deze helpt om de pols recht te houden tijdens het typen en bovendien een pauzemoment kan bieden gedurende het werk. Om overbelasting van de spieren te voorkomen, is het belangrijk om de pols tijdens het typen op de juiste hoogte te houden en deze zo recht mogelijk tegen het toetsenbord te plaatsen om een neutrale polshouding te behouden.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal