Adjustable Sit-Stand Desk Riser 2

Gemakkelijk wisselen tussen zitten en staan.

Adjustable Sit-Stand Desk Riser 2

Verander jouw bestaande bureau snel in een staand bureau zonder dat je je huidige opstelling hoeft aan te passen.

Met dit platform kan je aan elke tafel of standaard niet-verstelbaar bureau afwisselend zitten en staan. De verstelbare Sit-Stand Desk Riser 2 is traploos in hoogte verstelbaar met slechts één hand binnen enkele seconden. Dankzij de twee trapsgewijze platforms zijn jouw scherm en toetsenbord altijd op de juiste hoogte. Blijf actief en gezond met de verstelbare Sit-Stand Desk Riser 2 en wissel de hele dag zitten en staan af.

Voel je energieker.

Met de verstelbare Sit-Stand Desk Riser 2 kan je gemakkelijk afwisselen tussen zitten en staan aan jouw standaard bureau. De frequente afwisseling tussen zitten en staan verbetert de bloedcirculatie en dit verhoogt het zuurstofgehalte in je lichaam. Je zult je wakkerder voelen, wat jouw concentratie en productiviteit op het werk ten goede komt.

Ergonomische achtergrond

Zit-sta-werkplekken worden vanuit ergonomisch oogpunt sterk aanbevolen en zijn bewezen effectief bij het voorkomen van rugpijn. Daarom zouden alle kantoormedewerkers die langer dan twee uur onafgebroken achter een computerscherm zitten, de mogelijkheid moeten hebben om over te schakelen van zitten naar staan.

Het effect van afwisselend staan en zitten betekent dat de concentratie langer op een hoog niveau kan blijven. Ook de daadwerkelijke werkprestatie tijdens beeldschermwerk wordt verbeterd door staand werken.
bakkerelkhuizen
Ontwerp met twee niveaus.
De verstelbare Sit-Stand Desk Riser 2 heeft een ontwerp met twee niveaus. Hierdoor heb je een ruim bovenste schermgedeelte voor jouw laptop, monitor, of zelfs dual-monitor opstelling, terwijl het onderste niveau genoeg ruimte biedt voor een toetsenbord, muis en meer. De twee niveaus zorgen ervoor dat jouw toetsenbord en monitor zich altijd op de juiste ergonomische hoogte ten opzichte van elkaar bevinden. Het bovenste platform heeft een draagvermogen van 15 kg en het onderste platform van 2 kg. Dankzij de gekruiste constructie en het sterke materiaal is de verstelbare Sit-Stand Desk Riser 2 zeer stabiel.
Gezondere manier van werken.
De verstelbare Sit-Stand Desk Riser 2 is goed voor jouw lichaamshouding. Afwisselend zitten en staan tijdens een werkdag verbetert het comfort. Staan op jouw werkplek helpt de wervelkolom te verlengen wat goed is voor de houding en vermindert de belasting van de wervelkolom en de rugspieren. De voortdurende variaties in houding voorkomen dus lichamelijke ongemakken en verbeteren jouw comfort en welzijn.
Gemakkelijk in hoogte verstelbaar.
De verstelbare Sit-Stand Desk Riser 2 heeft pneumatische klepverentechnologie, waardoor dit platform eenvoudig is aan te passen. Stel de hoogte van het platform veilig met één hand in met de hendel. De gasveer zorgt voor een soepele en traploze hefbeweging, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over voorwerpen op het tafelblad die omvallen. Het hoogtebereik ligt tussen 120 mm en 505 mm en biedt een optimale positie voor de gebruiker.
Geen montage nodig, direct aan de slag.
De verstelbare Sit-Stand Desk Riser 2 hoeft niet in elkaar gezet te worden. Het werkstation wordt volledig gemonteerd geleverd, je hoeft alleen de verpakking te openen en het direct te gebruiken. Er zijn geen ingewikkelde instructies en geen gereedschap nodig. Je plaatst het apparaat gewoon op jouw bureau, plaatst jouw monitoren, toetsenbord en muis en je bent klaar om weer aan het werk te gaan.
Hoge kwaliteit.
De verstelbare Sit-Stand Desk Riser 2 is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is verkrijgbaar in de kleur wit en zwart met een matte afwerking. Het bureau en het toetsenbordplatform zijn duurzaam en voorzien van een krasbestendige laag. Met dit platform heb je alles binnen handbereik, terwijl je een opgeruimde, grotere werkruimte creëert. Deze functionele bureauverhoger vindt een balans tussen design en ergonomie. De gestroomlijnde look is een aanvulling op elk decor in jouw huis of kantoor.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal